FOTO by Women'secret

Odjeća

Stigla neponovljiva Harry Potter Nightwear kolekcija!

Antonija Andabak 28. studenoga 2021.

Ono kad bi najradije pokupovala cijelu kolekciju!

Trenutak kada shvatite da je stigla kolekcija koja objedinjuje tvoje najveće ljubavi: ljenčarenje u pidžami i Harry Potter! Naravno, postoje brendovi koji na godišnjoj bazi doista ispunjavaju ove Vaše želje, no već dugo nismo imali nešto tako spektakularno kao nedavno lansirana Harry Potter Nightwear kolekcija by Women’Secret koja je usput-na sniženju!

Pidžame, spavaćice i ostali accessories za spavanje služi nam kako bismo nakon napornog dana uronili u najudobniju i najmekšu odjeću koja nam pruža olakšanje koje zaslužujemo. Spavanje u takvim pidžamicama kvalitetnog materijala uvelike olakšava san jer svi znamo koliko je bitno osjećati se nesputano tijekom spavanja.

Brend Women’secret svojim kupcima nije niti blizu dao naslutiti kakvo iznenađenje sprema jer zadnji put Harry Potter kolekcija izašla prije gotovo godinu dana kada je ista “planula” u kratkom roku!

Što se konkretno ove kolekcije tiče, ista je prožeta raznim uzorcima te motivima iz jednog od najpoznatijih filmskih serijala. Isti je uspio u svoju mrežu obožavatelja uvući i one koji iskreno, nisu pogledali sve nastavke filma o čarobnjaštvu i vještičarenju ali vješto prate sve novitete na tržištu, priuštivši si nerijetko upravo ovakve stvarčice kojima nas je iznenadio Women’secret.

Spavaćice dugih ili kratkih rukava, isto tako i kompleti pidžama, dekica, bočica za vodu, pa čak i bokserica za bolju polovicu, nesumnjivo će izazvati val euforije i želje da opustošite cijeli web shop jer naprosto morate imati upravo taj kompletić s Gryffindor znakom ili baš tu spavaćicu s grbovima svih Hogwarts domova.

Kao što rekosmo, cijene su i više nego pristupačne, a mi smo iz ove kolekcije izdvojili najatraktivnije komade, no cijelu dakako, pogledajte na OVOM LINKU.