FOTO by Instagram @salehebembury

Obuća

Prvi pohod brenda Crocs u svijet obuće s vezicama!

Una Lora Banjac 08. svibnja 2024.

Što kažete na ovaj model…?

Crocsove nove Juniper tenisice službeno su predstavljene tek prošli tjedan, ali su već nadmašile same sebe sa svojom divljom vibrom i zanimljivim bojama.

Valovita Juniper tenisica, koja je prvi put predstavljena prije gotovo šest mjeseci, prvi je pohod brenda u svijet obuće s vezicama.

Predvodnik ovog modela je bivši potpredsjednik Versace Footweara, a sada kreativni direktor CrocsaSalehe Bembury.

Manje od tjedan dana nakon službenog predstavljanja dugo očekivanog Junipera, Crocs tenisice su stigle na velika vrata u još zanimljivijoj kamuflažnoj boji.

Ova je obuća u biti mješavina između tradicionalnih cipela i jedne od Bemburyjevih Pollex klompi (dizajnerova prvog izdanja Crocsa).

S jedne strane tu je klasična konstrukcija tenisica opremljena vezicama i jezikom, ali s druge strane tu su i naizgled nasumične injekcije Croslite pjene oko gornjeg dijela koji se nalazi na vrhu psihodeličnog i sve samo ne tradicionalnog međupotplata.

U osnovi, Juniper tenisice su jednako otkačene kao što biste očekivali od Bembury Crocs tenisica.

Iako nema službenih informacija o tome kada će Bemburyjeve nove Juniper tenisice biti puštene u prodaju, vjerujemo da će to biti uskoro sudeći po njegovom Instagram profilu –   kad god ovaj dizajner objavi nešto na svojoj društvenoj mreži, izdanje tog proizvoda obično slijedi ubrzo nakon.

Zahvaljujući Bemburyju, Crocs se sada može smatrati i pravim brendom tenisica. Tko bi pomislio?!