FOTO by eurovision.tv

Odjeća

Voditeljice Eurosonga osvojile su nas vibrantnim jednobojnim odijelima!

Una Lora Banjac 08. svibnja 2024.

Pronašli smo gdje kupiti slične modele!

Sinoć je počeo 68. Eurosong po redu koji se ove godine odvija u švedskom gradu Malmöu pod sloganom “United By Music”. Hrvatsku predstavlja sve popularniji Baby Lasagna s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”, a naš je Baby Lasagna ujedno i jedan od glavnih favorita za pobjedu!

Gledatelje kroz program vode holivudska zvijezda Malin Åkerman i švedska voditeljica Petra Mede, koja se već nekoliko puta našla u ovoj ulozi.

Foto: eurovision.tv

Malin Åkerman je poznatija svjetskoj javnosti budući da je ona jedno od prepoznatljivijih lica Hollywooda. Rođena u Stockholmu, Malin je odrasla u Kanadi, a danas s obitelji živi u Los Angelesu.

Foto: Instagram @edwardafsillen

Ono što nam je odmah zapelo za oko su prekrasni outfiti koje su ove dvije voditeljice nosile, a radi se o ružičastom i narančastom odjelu koje se sastoji od poslovnih hlača i sakoa.

Foto: eurovision.tv

Ova odjela su upečatljiva, vibrantna i zanimljiva te tako dobro pristaju prekrasnim voditeljicama da smo se odvažili potražiti ih u trgovinama high street brendova i u tome smo uspjeli!

Zara 59.95 EUR / 39.95 EUR
Mango 39.99 EUR / 69.99 EUR
Mango / Zara

U Zari smo pronašli prekrasno ružičasto, a u Mangu neodoljivo narančasto odijelo. Ova odjela predstavljaju gotove outfite uz koje se ističete u masi te privlačite komplimente.

Zarino odijelo možete pronaći u Zara trgovinama ili na Zara službenoj stranici, a Mango odijelo škicnite ili u trgovini ili preko Mango službenog webshopa.