FOTO by womensecret

Dekor

Spremni za Harry Potter filmski maraton pod Hedwiga dekicom i čizmicama na nogama!

Antonija Andabak 02. studenoga 2020.

Poznajete li kojeg Harry Potter fana, ovaj bi set dobro došao kao idealan božićni poklon!

U filmskom serijalu Harry Potter, Hedwiga je snježna sova koja je imala posebnu ulogu u slanju paketa i pisama za vrijeme Harryjevog boravka u školi čarobnjaštva. Sigurni smo da biste ponekad i vi umjesto mobitela, poruku poslali upravo tim putem, no za sada ćete mini ushićenje pronaći u Harry Potter “home”stvarčicama koje smo pripremili za vas!

Harry Potter šalica koja sama miješa vaš napitak!

Vrijeme je da još jednom pokažete svoju privrženost svim pročitanim Harry Potter knjigama i pogledanim filmovima o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu i to snježno bijelom dekicom i čizmice-papučama s printom Hedwige. Harryjeva sova time je postala svojevrstan highlight nove kolekcije koju je i ovoga puta lansirao Women’secret.

Harry Potter papuče – 20,99 €
Harry Potter papuče – 20,99 €

Spomenuti brend već tradicionalno oko Božića lansira novu Harry Potter liniju noćne obuće i odjeće i to pidžamica, šlapa, spavaćica i ogrtača, a ovoga puta svu je pažnju ukrala bijela mekana dekica i kućne papuče s printom mudre sove.

Harry Potter dekica – 23,99 €
Harry Potter dekica – 23,99 €

Mekanu dekicu, moći ćete, osim ušuškavanja za vrijeme gledanja filmova, koristiti kao dekorativni predmet u spavaćoj ili dnevnoj sobi, te kao praktičan predmet za vrijeme, dok će vaša stopala grijati kućne čizmice s 3D krznenim krilima.

Ako Vam se svidio naš prijedlog, potražite ga na službenoj stranici Women’secret i usput pogledajte cijelu, novu Harry Potter kolekciju!