FOTO by Primark

Moda

U Primark stigao Coca-Cola T-shirt za manje od 100 kuna s kultnim blagdanskim kamionom!

Viktoria Mikulić 26. listopada 2022.

Još uvijek nemate Coca-Cola majicu s najdražim blagdanskim kamionom?

Više od 125 godina Coca-Cola osvježava svijet. Od svog rođenja u centru Atlante, Georgia 1886., Coca‑Cola je bila katalizator društvene interakcije i inspirirala je inovacije. Ovi jedinstveni trenuci u povijesti pomogli su u stvaranju globalnog brenda koji svakodnevno pruža milijarde trenutaka osvježenja.

Misija Coca-Cole je . . . “Osvježiti svijet u umu, tijelu i duhu. Nadahnuti trenutke optimizma i sreće kroz naše robne marke i akcije. Stvoriti vrijednost i učiniti razliku.”

Da je zdrava, nije, ali da je obožavamo, tu činjenicu ne možemo osporiti. Toliko je ukusna i paše uz određena jela poput pizze ili hamburgera, da je se jednostavno ne želimo odreći.

Bez obzira volite li klasičnu, s limunom li Colu Zero, Coca-Cola je jedan od glavnih elemenata blagdanskog stola, a njihova božićna reklama s kultnim kamionom i Djedom Božićnjakom jedna je od najpregledanijih sadržaja na YouTubeu.

coca cola primark

Coca-Cola je osim pića, popularna i u mnogim drugim oblicima kao što su odjevni predmeti, dodaci za kuću i modni detalji, a nama se posebno svidio jedan novitet koji je upravo stigao u Primark.

Coca-Cola je glavni motiv na novom Primark T-shirtu!

Riječ je o crvenom Coca-Cola T-shirtu u blagdanskom izdanju s motivom kultnog kamiona.

Bez obzira na kratke rukave, mi ćemo za kraj godine ovu majicu nositi ispod zimske jakne, u kombinaciji s trapericama. Također je vidimo i uz trenirke, hoodice i kardigane. Ako ste fan Coca Cole njezina cijena iznosi £11.00, a pronaći je možete u Primarku u Ljubljani!