Moda

Coca-Cola je glavni motiv na Tezenis božićnoj kolekciji za nju i njega!

Viktoria Šafranić 01. prosinca 2020.

Uz ove ljupke modele, cozy atmosfera pratit će nas kroz čitav posljednji mjesec u godini...

Uplovili smo u prosinac, mjesec u kojem bi sve brige i probleme nakratko trebali staviti sa strane i pokušati maksimalno uživati u svakom trenutku.

Iako je to u ovoj godini uopće teško i zamisliti, ipak vrijedi potruditi se kako bi barem njezin kraj dočekali u vedrijem duhu.

Božićne dekoracije sada su već u punom zamahu preplavile gradske ulice, a malo pomalo i naša dvorišta i balkone. Budući da smo ušli u adventsko razdoblje, sada službeno možemo i svoje domove ukrasiti kako god poželimo.

Osim dekora, sigurni smo da razmišljate i o određenim odjevnim kombinacijama čiji nas motivi asociraju na Božić, a s obzirom da ćemo većinu vremena u narednim tjednima provoditi kod kuće, mi smo pronašli one u kojima ćete se osjećati najopuštenije.

Tezenis je upravo lansirao blagdansku kolekciju s motivima polarnog medvjeda i najrasprostranjenijeg brenda na svijetu – Coca Cole.

Puloveri, pidžame, ogrtači, onesiji, papuče, donje rublje – na sve su mislili kako bi nam ovog prosinca osigurali cozy atmosferu. Linija je rezervirana za oba spola, a unutar kolekcije nalazi se i nekoliko artikala za mališane, kako bi cijela obitelj mogla imati jednake outfite za savršenu božićnu fotografiju.

Većina komada dolazi u prepoznatljivoj crvenoj boji, dok neke krasi i tamno plava nijansa. Prepustite se razgledavanju najmekših stvarčica i pruštite si barem jedan od ovih udobnih artikala, kako bi u potpunom zenu mogli ispijati vruću čokoladu i gledati božićne filmove.