FOTO by Instagram @mo_jita / opatija_na_dlanu / Elegant

Putovanja

U Opatiji vas čeka magična adventska priča!

Daria Lovrić 06. prosinca 2023.

Otkrili smo što nas ove godine očekuje u bajkovitom gradu na obali!

Opatija je jedna od must visit adventskih lokacija prvenstveno radi svoje ljepote, ugodne klime, sunca i prekrasnog uređenja.

Kao i svake godine, zablistala je u punom sjaju i poziva nas na da prošećemo ukrašenim gradom i posjetimo nezaobilazne lokacije kao što su park sv. Jakova, park Angiolina, Slatina, Lungomare, Ljetna pozornica, gradska tržnica i pitoreskno Volosko.

Opatija svojim posjetiteljima nudi niz uzbudljivih iznenađenja, a blagdanska će se čarolija osjetiti u svakom kutku grada od 1. prosinca do 7. siječnja.

Otkrili smo što nas ove godine očekuje u Opatiji, na najljepšem Adventu na moru!

Zahvaljujući Adventu, ali i vrhunskim restoranima, suvremenim wellness & spa centrima te turističkoj tradiciji koja se prostire gotovo dva stoljeća u povijest, Opatija i ove zime ostaje idealna destinacija za savršeni odmor.

Raskošno ukrašene gradske ulice i trgovi, klizalište, jedinstveni glazbeno-scenski spektakli na prekrasnim lokacijama, sve je to jedan maleni dio zimske čarolije Adventa u Opatiji. Zvuci veselih božićnih pjesama dopiru sa svih strana, a opojni mirisi kuhanog vina i vrhunske tople čokolade posjetiteljima pružaju posebno iskustvo.

Kao i prošle godine, jedan od najljepših foto pointova smjestio se na šetnjici, a diljem Opatije možete ih pronaći još nekoliko.

Božićni ugođaj, blaga zimska klima i blizina mora pravi su recept za Advent iz snova, stoga ne propustite u ovom magičnom periodu skoknuti do Opatije.