FOTO by Facebook @OpatijaAdvent

Putovanja

Otkrili smo što nas ove godine očekuje u Opatiji, na najljepšem Adventu na moru!

Daria Lovrić 17. studenoga 2022.

Blaga zimska klima, blizina mora i božićni ugođaj recept su Advent iz snova!

Već nas polako hvata blagdanska euforija i jedva čekamo početak adventskog perioda. Iščekivanje je ponekad uzbudljiviji od samog Božića, posebice kada je ispunjeno raznim manifestacijama i događanjima diljem svijeta.

Uz posjet Adventu u gradu u kojem živimo, vikende volimo provesti i na drugim lokacijama upijajući blagdansku idilu i bajkovito uređenje. Jedan od prvih gradova koji se nalaze visoko na našoj ljestvici must visit adventskih lokacija našla se Opatija.

Advent u Opatiji 2022. 1
Advent u Opatiji 2022.

Već duži niz godina bajnu Opatiju posjećuje tisuće i tisuće posjetitelja za vrijeme Adventa, uživajući u ukrasima, figurama Orašara kao i drugim božićnim dekoracijama. Čini nam se da će i ove godine Opatija biti jedna od najfotogeničnijih lokacija u Hrvatskoj.

Advent u Opatiji 2022.

Pripreme za Advent u Opatiji u punom jeku…

Doživite najljepši Advent uz more u bajkovitoj atmosferi grada Opatije. Prošećite prekrasno okićenim gradom i provedite božićne blagdane za pamćenje u jednom od najljepših hrvatskih gradova.

Zima će Opatiju i ove godine odjenuti u raskošno adventsko ruho. Najromantičniji i najsvečaniji dio godine najbolja je prilika za upoznavanje ove poznate europske destinacije u jedinstvenoj atmosferi koja se osjeti u svakom kutku grada.

Advent u Opatiji 2022. 2
Advent u Opatiji 2022.

Stotine tisuća lampica tijekom Adventa koji će trajati od 25. studenog do 8. siječnja pretvorit će Opatiju u zimsku bajku.

Advent u Opatiji 2022.

Najljepši Advent uz more blagdanskom će čarolijom oviti poznate lokacije kao što su park sv. Jakova, park Angiolina, Slatina, Lungomare, Ljetnu pozornicu, gradsku tržnicu i pitoreskno Volosko, ali i ponuditi niz uzbudljivih iznenađenja za sve posjetitelje.

Advent u Opatiji 2022.

Opatija se i ove zime nameće kao idealna lokacija za vikend putovanje zahvaljujući Adventu, ali i vrhunskim restoranima, wellness & spa centrima te turističkoj tradiciji koja se prostire gotovo dva stoljeća u povijest.

Advent u Opatiji 2022.

Posjetitelji će moći uživati u raskošno ukrašenim gradskim ulicama i trgovima, jedinstvenim glazbeno-scenskim spektaklima, opojnim mirisima kuhanog vina, tople čokolade i drugih blagdanskih delikatesa.

Advent u Opatiji 2022.

Glavni aduti kojima Opatija raspolaže su blaga zimska klima i blizina mora koji su uz božićni ugođaj recept za Advent iz snova! Sve informacije o nadolazećem Adventu pratite na visitopatija web stranici.