FOTO by Calzedonia

Moda

U Calzedonia crnim soknama s perlama, osjećali bi se kao u filmu “Doručak kod Tiffanyja”!

Antonija Andabak 26. listopada 2020.

Probudite Audrey Hepburn u sebi pomoću eye-catching soknica!

Detalji su važni, oni čine razliku u odijevanju prema kojem se lako da zaključiti tko detaljima zna podići kombinaciju i učiniti je da izgleda unikatno! Detalji će učiniti da obična bijela košulja izgleda senzacionalno, kao da nije kupljena u običnom high street dućanu za povoljan iznos.

Dedoles čarape dolaze u prestrašno slatkim motivima kostura, vještica i bundeva

Ranije ovog mjeseca, upoznali smo Vas s novom linijom Calzedonia soknica kojima biste upravo mogli postići taj efekt zanimljivog i upečatljivog odijevanja, a sada, pomalo euforično, želimo predstaviti soknice kojima će se oduševiti svaka ljubiteljica estetski lijepih, damskih modnih dodataka!

View this post on Instagram

I gotta applaud these; one of the most softest luxurious socks I own! 😍👏 . . #canonixus #canonixus180 #TeamTights #TeamSoniPanda #soni #legselfie #socks #anklesocks #socks #cottonsocks #glamsocks #socksandheels #calzedonia #calzedoniasocks #statementsocks #tightsblogger #tightsreviewer #hosieryblogger #HosieryReviewer #exclusivereview #yeahbuddy

A post shared by Soni Panda Official 🐼 (@sonipanda) on

Crne soknice s perlicama dolaze u dvije varijante, jedna s perlicama raspoređenih oko gornjeg dijela soknice i to u obliku cvjetića, dok je druga varijanta bogato popunjena sitnim perlicama koja će, kao i prva varijanta, privući radoznale poglede! Uvijek u modi crno-bijeli kontrast čini svoje, dajući do znanja da ne morate nužno birati upečatljive boje kako bi biste bili zamijećeni.

£6.99

Upravo nas crno bijela kombinacija soknica podsjeća na film “Doručak kod Tiffanyja“, i to iz više razloga, među kojima je i mogućnost postizanja sexy i Audrey Hepburn-profinjenog looka ovim modnim dodacima koji će divno pristajati na visoku petu uz uske suknje ili one school-girl kroja.

£6.99

Cijena ovih elegantnih crnih soknica iznosi približno 58 kuna i možete ih naručiti na službenoj stranici brenda Calzedonia ili ih kupiti u Calzedonia trgovinama diljem Hrvatske.