FOTO by Dedoles

Moda

Dedoles čarape dolaze u prestrašno slatkim motivima kostura, vještica i bundeva

admin 19. listopada 2020.

Najstrašniju noć u godini ublažite preslatkim Halloween čarapicama

I dok s nestrpljenjem iščekujemo onaj poznati “Ho-ho-ho” uskoro ćemo biti u neizvjesnosti uzvika “Bu” kojem je za cilj prestrašiti i čestitati najstrašniji dan u godini – Noć vještica! 

U nekim zemljama, poput Amerike, Kanade i Australije, Halloween predstavlja zabavni festival koji uključuje maskiranje u vještice, vampire, duhove i zombije te ukrašavanje kuća i okućnica bundevama, paukovim mrežama, kosturima kao i gledanje horor filmova, a sve u znaku održavanja jezovite atmosfere.

U Hrvatsku ovaj trend dolazi polako, ali sigurno i unazad nekoliko godina na trgovima i parkovima možemo vidjeti sve više maskiranih osobe koji slave ovaj dan. Bez obzira odlučite li Noć vještica proslaviti na nekoj zabavi ili u toplini svog doma uz omiljen horor film, mi vam donosimo modni detalj koji će upotpuniti atmosferu.

U širokom spektru motiva i boja Dedoles čarapa, bacili smo oko na one s Halloween motivima i likovima i sa sigurnošću možemo reći da smo ih pronašli sve. Od vještica, kostura, zombija, šišmiša, vukodlaka do bundeva, duhova i crnih mačaka – Dedoles Halloween kolekcija ima sve, a mi vam predstavljamo one najslađe.

Crne mačke

Vjerovanje da duša vještice noću ulazi u tijelo mačke dugo se zadržalo i bilo je prilično rasprostranjeno, stoga ne čudi da je upravo ova životinja jedan od glavnih motiva kolekcije. 

Dedoles čarape
Vesele čarape Mačke – 29,95kn

Jedan od češćih kostima ljepšeg spola je upravo lik žene-mačke koja stvara kombinaciju jeze i seksepila. Odlično pristaju uz visoku petu, a vi ćete jednim udarcem ubiti dvije muhe.

Vesele čarape Mačke – 29,95kn
Vesele čarape Mačke – 29,95kn

Crne mačke dolaze i na Dedoles modelu samostojećih čarapa koje će odlično pristajati us crnu ili crvenu mini suknju i visoke čizme.

Šišmiši

Što je Noć vještica bez letećih sisavaca koji svojom pojavom unose strah u kosti. Koliko god ova leteća bića bila strašna na Dedoles čarapama izgledaju sasvim bezopasno i nevino. Ukleta kuća i nekoliko šišmiša dva su motiva koja krase ovaj neodoljivi model.

Vesele čarape – Šišmiši u noći – 29,95kn
Dedoles čarape
Vesele čarape – Šišmiši u noći – 29,95kn

Osim čarapica, šišmiši krase i model samostojećih čarapa koje su tu da unesu dozu seksepila u svaki vaš Halloween outlook. 

Šišmiš Čarape iznad koljena

Duhovi i Kosturi

Ako najpoznatiji detektivi Scooby i Shaggy, priznaju da se od svih prikaza najviše boje duhova onda je logično da ćemo i taj motiv pronaći unutar Dedoles Halloween kolekcije.

Dedoles čarape
Vesele čarape Kosturi

Uz duhove tu su i neizbježni kosturi i kosturske glave bez kojih je najstrašnija noć u godini nezamisliva

Vesele čarape Duh – 75,90kn

Drakula i Mumija

Grof Drakula neizbježan je simbol jezovitog, a u čarapama boje krvi dolazi i na Dedoles Halloween čarapama. Svoju je prisutnost upotpunio i s nekoliko šišmiša i epruvetama krvi, a sve s ciljem što vjerodostojnijeg horor prikaza. 

U nešto simpatičnijoj varijanti tu je i model čarapa s motivom mumije koja bi vas ipak mogla odati da ste zaigrana duša koja voli strašno na simpatičan način.

Halloween za parove

Ako su vam planovi za najstrašniju noć u godini ostati doma sa svojom boljom polovicom uz horor klasike atmosferu možete upotpuniti i “matching” donjim rubljem s motivima simpatičnog čudovišta.

Osim atmosfere Dedoles čarape jamče da će vaša stopala ostati topla, te će vam dekica biti potrebna samo kako biste se sakrili od najstrašnijih scena vašeg filma.

Dedoles čarape

Bez obzira kako odlučite provesti noć vještica, unutar Dedoles Halloween kolekcije možete pronaći čarape koje će atmosferu podići na višu razinu. Odlučite koji motiv najbolje odgovara vašem karakteru i već danas naručite svoj par. 

Dedoles čarape unose dašak veselja u tmurne jesenske dane

Za više informacija o Halloween, ali i ostalim kolekcijama posjetite Dedoles službenu web stranicu, kao i društvene mreže Facebook i Instagram.

#najstrašnija igra darivanja

U suradnji s Dedoles jednu sretnicu nagradit ćemo s dva para čarapa iz Dedoles Halloween kolekcije. Pratite nas na Facebooku i potražite više detalja.