FOTO by Ginger Ray

Moda

Tres chic bijeli šeširić najljepši je hair accessories za svaku mladenku!

Viktoria Mikulić 28. travnja 2023.

Modni dodatak bez kojeg ne bi trebalo proći fotkanje na djevojačkoj večeri…

Pred vama je djevojačka večer i već naveliko planirate sve detalje. Bez obzira jeste li kuma, mladenka ili jednostavno dio djevojačke ekipe, sigurni smo da je uzbuđenje na vrhuncu jer svatko tko je na djevojačkoj zabavi, predstavlja važan dio života osobe koja se udaje.

Od lokacije, haljina ili kupaćih kostima za sve uzvanice, do lenti i torte za mladenku, tu su još neki dodaci koji će se svojim stilskim izričajem savršeno uklopiti u cjelokupno uređenje. Hair accessories jedna je od bitnijih stavki, posebice kada je riječ o mladenki koja zaslužuje toga dana nositi krunu ili neki drugi chic modni dodatak.

Ovaj šešir je sve što treba jednoj mladenki!

Na britanskoj web trgovini Ginger Ray pronašli smo šešir vrijedan pažnje koji bi poželjela svaka mladenka.

Prekrasan ukrašeni šešir za mladenku savršen je za nošenje na djevojačkoj zabavi i na medenom mjesecu. Ovaj ukrašeni šešir za mladence mora imati svaka mladenka kako bi se osjećala posebnom – plus, izgledat će nevjerojatno na fotografijama s djevojačke zabave.

Stilizirajte ovaj prekrasni šešir uz lepršavu bijelu haljinu s volanima, cvijećem ili točkastim uzorkom.

Nadamo se da u svojoj blizini imate mladenku kojoj bi ovaj šeširić savršeno pristajao i da ćete je sve zajedno iznenaditi ljupkim novitetom s potpisom Ginger Raya. Njegova cijena iznosi £24.99, a pronaći ga možete na LINKU.