FOTO by Etsy

Moda

Ovaj šešir sve je što nam treba ovog ljeta!

admin 28. srpnja 2023.

Uz promjer od 120 centimetara nikad više nećemo biti na suncu

Iako nas s vremena na vrijeme počasti koja kap kiše svjesni smo da je toplinski val oko nas i “udarat” će po nama još sigurno mjesec dana.

Najjednostavnije je ne izlaziti iz kuće od 11 do 18, ali to je lakše reći nego napraviti. Uvijek ćemo pronaći neki hlad koji će nas barem malo zaštiti od sunca, ali ne možemo se uvijek skrivati, ili…

Predimenzionirani šešir
Predimenzionirani šešir

Uz ovaj šešir sunce nema šanse

Upravo smo pronašli jedan gigantsko predimenzionirani šešir koji će zamijeniti sve što smo ikad stavljali na glavu za vrijeme ljetnih mjeseci. Uz promjer od 120 centimetara možete biti sigurni da niti jedna zraka sunca neće doći do vaše glave.

Predimenzionirani šešir

Zapravo, toliko je velik da će zaštititi i više od vaše glave, a u određenoj poziciji može vas kompletno prekriti hladom. Napravljen je od prirodnih materijala, slame i rafije te je kompaktno i čvrsto povezan kako bi sve bilo na svom mjestu.

Možda se na prvi pogled čini nepraktičnim, ali vjerujte, jednom kad ga stavite na glavu više bez njega nećete izlaziti iz kuće. Tako barem kažu osvrti zadovoljnih kupaca unutar Etsy web trgovine gdje smo pronašli ovaj fenomenalan ljetni modni dodatak.

Predimenzionirani šešir

Iako cijena nije toliko vesela vjerujemo da će se investicija od 154,53£ isplatiti.

Nedavno smo pisali i o šilterici s ventilatorom koja bi također mogla zainteresirati sve koji su trenutno u borbi s velikim vrućinama.