FOTO by Instagram @zara.outfits

Moda

Trend sezone – haljine rezane u struku

Daria Lovrić 07. srpnja 2022.

Neodoljivi modeli naglašavaju struk i ističu leđa...

Svakog tjedna poznati high street brendovi inspiriraju nas atraktivnim primjercima modnih komada koji dolaze u upečatljivim bojama i stylish dizajnu. Ovog puta pažnju su nam zaokupile haljine rezane u struku.

Haljine su omiljeni odjevni komadi koje nosimo cijelo ljeto, ali i ostatak godine. Obožavamo ih radi njihove praktičnosti, udobnosti i brzine slaganja outfita za kojim će se svi okretati. U svega nekoliko trenutaka možete imati look koji će oduševiti sve oko vas i zapaliti gradsku špicu, ali i svečane događaje.

Haljine su oličenje ženstvenosti i odaberete li haljinu kao glavni odjevni komad uvijek ćete izgledati maksimalno dotjerano. Upravo zato smo se bacili u potragu za najljepšim modelima i pronašli haljine koje će se istaknuti u moru jednostavnih, svakodnevnih i dosadnih krojeva.

Ljetni period je vrijeme kada radi velikih vrućina otkrivamo alo više no inače i oblačimo “oskudnije” odjevne komade. Pokušavajući naglasiti žensku privlačnost i seksepil važno je paziti na odabir odjevnih komada kako ne bi postigli kontra efekt.

Podsjetimo, glavni savjet za ljetnu sezonu je bio staviti leđa u prvi plan kako bi naglasili žensku senzualnost i kreirali look dostojan prave dame.

Ovaj put su poznati brendovi otišli korak dalje i svoje modele haljina istaknuli detaljem rezanim u struku.

Ovim dizajnom haljina, osim što se fokus stavlja na leđa, uključuje i područje struka. Tako će vaša linija tijela biti dodatno naglašena i postići će stvoren efekt pješčanog sata. Na suptilan način ćete mamiti poglede i zračiti svojom pojavom.

Modeli haljina ovog HIT ljetnog dizajna idealan su izbor za večernje šetnje uz more, kave na špici i svečane evente.

Naše favorite za ljetnu sezonu s cijenama pogledajte niže u galeriji: