FOTO by Etsy

Dekor

Trebamo ove Harry Potter teglice za biljke

admin 24. siječnja 2024.

Prefora su...

Sobne biljke predstavljaju odličan dekorativni dodatak svakom domu, a osim što daju život u vaše prostorije one imaju i neke zdravstvene blagodati. Bez obzira da li se radi o maloj ili velikoj biljci svaka od njih zahtijeva određenu pažnju i brigu koju joj moramo posvetiti.

I dok se neki odlično brinu da njihova biljka raste i napreduje, postoje i oni kojima bi i kaktus uvenuo i kojima treba čarolija da bi se njihova biljka održala na životu.

Harry Potter teglice za biljke
Foto: Etsy

Za takve smo upravo pronašli jednu teglicu koja ima dašak čarolije, a dolazi s motivima najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu – Harry Pottera!

Harry Potter teglice za biljke
Foto: Etsy

Izrađena s ljubavlju i preciznošću ova bioplastična sadilica inspirirana je omiljenim čarobnjakom, a donijet će dašak čarolije u vaš dom ili ured.

Od preslatkih detalja, poput naočala i čarobnog štapića, ove teglice dolaze u dvije veličine i devet boja i bez problema ćete ih uklopiti u svoj interijer.

Harry Potter teglice za biljke
Foto: Etsy

Svi lončići za biljke izrađeni su od ekološki prihvatljive bioplastike dobivene iz poljoprivrednih usjeva tehnikom 3D ispisa.

Harry Potter teglice za biljke
Foto: Etsy

Pronašli smo ih unutar ETSY web trgovine po cijeni od 19.27€, odnosno 30.64€, ovisno o veličini.