FOTO by Emmezeta

Dekor

Tirkizna i žuta – Emmezeta stolice od ratana najslađi su vrtni dekor!

Viktoria Mikulić 07. lipnja 2022.

Preslatke stolice bit će najšarmantniji dodatak vašem vrtu, terasi ili balkonu...

Da bismo dobili okruženje kao iz nekog časopisa, nije potrebno mnogo. Uvijek se stresiramo misleći da moramo izdvojiti nekolicinu novaca kako bi svom interijeru ili eksterijeru pridodali novi izgled, a zapravo je potrebno samo nekoliko sitnica koje mogu učiniti veliku promjenu.

Emmezeta stolica

Nakon redizajna unutarnjeg prostora, na red su konačno došle naše terase, balkoni i vrtovi.

Emmezeta stolica

Za početak, potrebno ih je pomesti ako niste jedno dulje vrijeme i već će izgledati puno ljepše i posebnije. Zatim im dodajte nekoliko teglica cvijeća, a ako imate natkrivenu oazu, predlažemo i maleni okrugli tepih boho izdanja, kao i lanterne s umjetnim svijećama.

Emmezeta stolica

EMMEZETA STOLICE ZA LJETNA OPUŠTANJA

Šećer na kraju koji najviše utječe na izgled naše terase ili balkona je namještaj. Ako na tom balkonu najčešće sjedite vi i vaši ukućani, nije potrebno kupovati ogroman stol i stolice, već čisto nekoliko proizvoda koji će vam biti odmor za dušu.

U Emmezeti smo pronašli žutu i tirkiznu stolicu od ratana koje će unijeti vedrinu kamo god ih postavili. Ako nemate ideju, na njihovom Instagram profilu možete pronaći inspiraciju kako urediti svoju ljetnu oazu, dodajući ukrasne jastučiće, tabure i slično. Osim što izgledaju prekrasno, jednako su i udobne.

Ako i vi ovog ljeta želite ispijati kavicu na najrazigranijem namještaju, čije će vam boje odmah izmamiti osmijeh na lice, nemojte previše oklijevati kod kupnje ovih dviju stolica jer ne samo da će poslužiti svrsi, već ćete se u njima zaista i opustiti, listajući časopis ili omiljenu knjigu, ispijajući kavu ili gin tonic, štogod poželite.

Emmezeta stolica

Više detalja o Emmezeta stolicama od ratana potražite na LINKU!