Dom

Prijenosni Emmezeta hladnjak u četiri nijanse, neizostavan je accessories ljetnih partyja!

Antonija Andabak 17. lipnja 2021.

Što se vas tiče, ljeto s ekipom može početi!

Neizmjerno se veselimo toplijim danima koji nas tjeraju da konačno  organiziramo druženja u prirodi uz obilje smijeha, hrane i pića i nezaboravnih trenutaka. Kako se i ovog tjedna smiješe ugodne temperature, usuđujemo se napisati da planiranje vikenda počinje na najjače!

Malo smo „njuškali“ zgodne ponude centara za uređenje doma, tražeći idealni accessories koji bi te trenutke učinio ugodnijima – i čini nam se da smo pronašli ono što smo tražili!

Na web shopu Emmezete, jednog od najpopularnijeg domaćeg mjesta za dekoriranje i namještanje interijera i eksterijera, naišli smo na primamljivu ponudu prijenosnih hladnjaka u četiri neodoljive boje!

Lila, ružičasta, zelena i žuta u svojim svijetlim nijansama i vintage izdanju, zainteresirat će one koji vikende obožavaju provoditi u prirodi, a pritom ne propuštaju pripremiti sve rekvizite koje taj boravak čine idealnim i ugodnijim!  

Prijenosni hladnjak dovoljno je velik da u njega smjestite piće i držite ga rashlađenog do trenutka kada treba nazdraviti i se jednostavno osvježiti omiljenim napitkom!

Ovi hladnjaci idealni su dodaci na djevojačkim zabavama na otvorenom, rođendanskim feštama i drugim pool partyjima gdje se uvijek traži jedno piće više!

S obzirom na to da sve što je vintage izvrsno prolazi na tržištu, kreatori ovih praktičnih stvarčica odabrali su takav dizajn i definitivno nisu pogriješili s istim, a istodobno su učinili prijenosne hladnjake izuzetno praktičnim, prostranim i jednostavnim za nošenje pomoću remenčića u žutoj ili smeđoj boji.

Cijena iznosi 199,00 kn i možete svoj mini hladnjak naručiti OVDJE ili se uputiti u najbliži vam Emmezeta centar!