FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Ružičasta pampas trava je najatraktivniji proljetni home dekor!

Viktoria Mikulić 03. travnja 2023.

Iako uobičajeno dolaze u nježnoj bež boji, ovoj pinkish varijanti ne možemo odoljeti!

Skromno rečeno, pampas je prošle i pretprošle godine bio ultimativni hit u uređenju interijera. Svatko je htio barem jedna primjerak u svom dnevnom boravku ili blagovaonici, kao i na raznim proslavama poput vjenčanja, krstitki i slično… Čim su trgovački lanci uvrstili pampas travu u svoj asortiman, u roku od nekoliko sati već je bila rasprodana.

Pampas trava se formira u visoki busen i doseže do 2,5 metra dužine. Njezini listovi su tanki i dugi oko 1 metar, a može se uzgojiti u dvije boje, bijeloj koja pomalo nalikuje bež nijansi i ružičastoj.

Ovu šarmantnu biljku iz Južne Amerike nije lako uzgojiti i ako niste spremni biti strpljivi, predlažemo nabaviti umjetne verzije. Iako se to dvoje ne može usporediti, home dekor brendovi su se potrudili da i umjetna izdanja izgledaju jednako impresivno.

Pampas nas podsjeća na boho stil uređenja pa ako ste ljubitelj istog, ova ružičasta krasotica će vas osvojiti na prvu.

Na službenoj Next stranici pronašli smo najružičastiju pampas travu koja je stvorena za proljetne i ljetne dane. Predlažemo da je postavite unutar u jednostavnu prostoriju kako bi mogla doći do izražaja iako, gdje god je smjestili, nesumnjivo će biti u centru pažnje.

Ovaj ružičasti primjerak dolazi u setu od 3 pampas trave, a dimenzije su mu sljedeće: visina 90 cm, a širina 10 cm.

Njezina cijena iznosi 214,00 kuna, a pronaći je možete na LINKU!