FOTO by Instagram @world_sweets_paradise

Iće & piće

Kavoljupci pozor! Stiže Ferrero Pocket Coffee espresso mocaccino sladoled!

Viktoria Mikulić 25. travnja 2024.

Željno iščekujemo ovu talijansku poslasticu…

Svi smo barem jednom probali Pocket Coffee, robnu marku Ferrera – omiljene tvrtke za čokoladne slastice. Prvi put predstavljena u Italiji 1968., svaka Pocket Coffee je pojedinačno zamotana ljuska tamne čokolade koja sadrži tekući espresso.

Ferrero Pocket Coffee sadržava 5 pojedinačno zapakiranih pralina od mliječne i tamne čokolade s tekućim espresso punjenjem. Nama je ovaj desert nekako presladak i uvijek smo priželjkivali barem još jedan proizvod upotpunjen kofeinom. Sada je konačno stiglo nešto još sočnije…

Ususret ljetnim danima, svi ljubitelji kave doći će nas svoje kad čuju sretnu vijest koja je kombinacija sladoleda i kave. Mocaccino je topli napitak s okusom čokolade koji dolazi kao varijanta caffè lattea, a odnedavno je isti dostupan u ledenom izdanju.

U Italiji se pojavila nova poslastica pod nazivom Ferrero Pocket Coffee espresso mocaccino, koja sadrži 4 mini sladoleda od kave s hrskavim završetkom.

Iako ne znamo kada će stići u naše supermarkete, nadamo se da će do ljeta popuniti škrinje. Ako vam količina kave koju konzumirate jednostavno nije dovoljno, sada se možete zasladiti ovim prefinim desertom.