FOTO by Instagram @walme.tina

Poznati

Tina Walme zablistala u spicy haljini s mašnom i istaknula svoj najjači atribut!

Daria Lovrić 13. listopada 2023.

Jedna od najljepših Hrvatica u upečatljivom izdanju poharala Lisabon…

Omiljena domaća plesačica Tina Walme na svom je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija u ekstravagantnom izdanju koje ostavlja bez daha.

Bivša pobjednica prošle sezone “Plesa sa zvijezdama”, Valentina Walme pozirala je u neobičnoj elegantnoj mini haljini bez naramenica za svečani event u Lisabonu.

Naime, za ovu posebnu priliku Tina je izabrala upečatljivu narančastu haljinu domaćeg brenda MARTIZ design. Blještavi model naglasio je njezinu besprijekornu figuru, posebice vretenaste noge i preplanuli ten.

Efektna haljina ima duboki V izrez u području dekoltea, a posebnu čar daje joj voluminozna satinirana mašna sa stražnje strane.

Uz ovu modnu poslasticu Tina Walme je izabrala zlatne decentne sandale na visoku petu i mini crnu torbicu.

U kratkom periodu simpatična Tina na objavu je prikupila mnoštvo komplimenata. „Prava kraljica“, „Kakva žena, kakva haljina“, „Woow“, „Najljepša i najbolja“ – samo su neki od reakcija na njezino modno izdanje.

Popularna plesačica već je nosila haljinu domaćeg brenda MARTIZ design za svoj 32. rođendan, kada je izabrala efektnu haljinu u crvenoj boji bez naramenica obogaćenu zanimljivim nabranim detaljima i volanima.

Plesačica Tina Walme i glumac Marko Petrić izgovorili sudbonosno „DA“!

Podsjetimo, Valentina se početkom rujna udala za Marka Petrića, a svoju su vezu okrunili brakom nakon godinu dana zaruka.