FOTO by Instagram @walme.tina

Poznati

Plesačica Tina Walme i glumac Marko Petrić izgovorili sudbonosno „DA“!

Daria Lovrić 04. rujna 2023.

Prekrasan mladi par vezu je okrunio brakom nakon godinu dana zaruka! Čestitamo!

Glumac Marko Petrić i profesionalna plesačica Valentina Walme uplovili su u bračnu luku. Ovaj lijepi i mladi par osvojio je javnost u showu “Ples sa zvijezdama” u kojem je Marko oduševio publiku svojim plesnim talentom.

Marko je imao prilike nastupati s plesačicom Gabrielom Pilić kao suparnik svojoj dugogodišnjoj djevojci i zaručnici koja je nastupila s Pedrom Soltzom i stigla do finala.

Skladan par je vezu okrunio brakom nakon godinu dana zaruka, a plesačica Valentina Walme objavila je sretnu vijest na društvenim mrežama.

„3.9.2023. Petrići“ – napisala je lijepa plesačica uz nekoliko crno-bijelih fotografija koje je objavila na Instagramu.

Lijepa plesačica je za ovaj poseban dan odabrala dugu vjenčanicu bez naramenica s volanima, a kosu je svezala u punđu.

Sretnom paru čestitali su njihovi brojni prijatelji, među kojima su i neka poznata lica poput Franke Batelić, Bojane Gregorić Vejzović, Lane Klingor, Tarika Filipović, Nives Celzijus, Silvije Dvornik, Marka Grubnića.

Tina Walme nedavno je proslavila 32. rođendan, a za tu posebnu prigodu odabrala je efektnu haljinu u crvenoj boji. Ekstravagantna haljina bez naramenica obogaćena je zanimljivim nabranim detaljima i volanima.

Crvena haljina savršen je spoj glamuroznog stila koji ženstvena Tina obožava, a svojim je fanovima na Instagramu otkrila kako je ova atraktivna kreacija remek-djelo domaćeg brenda Martiz Design.