FOTO by Vivre

Dekor

Taburei koji će oplemeniti svaki dom!

Viktoria Mikulić 19. siječnja 2024.

Jedan ljepši od drugog...

Iako nas do proljeća dijeli dva mjeseca, nakon što smo pospremili blagdanske ukrase, sasvim je logično da razmišljamo o osvježavanju prostora. To ne mora nužno značiti da smo odlučili promijeniti kompletan koncept uređenja, već samo mali redizajn u vidu home dekora.

139 €

Sitnice su te koje čine razliku i ponekad je potrebno samo malo kako bismo svom interijeru nadjenuli novo ruho. Slika, tepih, vaza ili neki drugi detalj dovoljno su uočljivi detalji koji će nam svojim prisustvom podići raspoloženje. Uz sve navedeno, ima još jedan detalj koji nema konkurencije, a riječ je o tabureu.

308 €
349 €
60,02 €
365 €
189 €

Simpatični taburei najčešće služi kao ukras, sjedalo ili stalak za časopise, a jednako lijepo izgledaju na terasi, u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi.

Vivre taburei kao „točka na i“ vašeg interijera!

Na web trgovini Vivre stigli su novi primjerci taburea u u različitim verzijama, a mi se ne možemo odlučiti koji nam je ljepši. Od nježnih do efektnih boja i detalja, sigurni smo da ćete pronaći barem jednog favorita. Nama je najviše za oko zapeo model u lila tonu sa zlatnim detaljem koji izgleda poput mašne.

147 €
181 €
80 €
147 €
75 €

Bez obzira u kojem stilu je uređen vaš stan ili kuća, ovi neodoljivi taburei pristajat će uz sve – moderan namještaj, boho ili industrijski ambijent. Na vama je samo da odlučite koja vam je boja najzanimljivija.

Sve Vivre taburee možete pronaći na LINKU!