FOTO by Emmezeta

Dekor

Emmezeta taburei kao „točka na i“ vašeg interijera!

Viktoria Mikulić 12. siječnja 2023.

Želite svojoj dnevnoj, uredskoj ili spavaćoj sobi dodati finalan touch? Maleni detalj učinit će veliku razliku…

Taburei su posljednjih godina postali nezamjenjiv dio uređenja prostora. Iako je riječ o detalju koji vam može poslužiti samo kao stolac ili detalj na koji možete odložiti časopise ili podići noge nakon napornog radnog dana, tabure itekako može biti najefektniji dio vašeg namještaja.

Danas ih na tržištu možemo pronaći u pregršt izdanja, od boho primjeraka do modernih taburea s detaljima koji će se uklopiti u svaki trendi stil uređenja. Koji god odabrali, tabure je nešto što ne zahtijeva preveliki izdatak, a osvježit će svaku prostoriju.

emmezeta taburei

Emmezeta je jedan od najpoznatijih trgovačkih lanaca čiji nas asortiman uvijek potakne da nešto kupimo, bez obzira bila riječ o većem komadu namještaja ili tek pokoj dekorativnoj stvarčici poput slike, vaze ili ukrasnih jastučića. Ipak, ništa nije toliko preslatko kao što su taburei, posebno novi modeli koji su zasjali u njihovim salonima.

Dosad smo već imali priliku vidjeti istu verziju u ružičastom izdanju s prepoznatljivim matiranim zlatnim detaljem u sredini, dok noviteti dolaze u nijansi limete, nebesko plavoj i kombinaciji narančaste koja izgleda poput zalaska sunca…

Ako i vi želite malenu, ali upečatljivu promjenu u svom domu koja će vam popraviti ovaj turoban siječanj, naručiti ih možete online po cijeni od 66,36 €!