FOTO by Mango

Moda

Sunce stiže prije vremena! Mango izbacio zanosne kožne komade u pastelno žutoj boji!

Viktoria Šafranić 26. siječnja 2021.

Dok drugi još tragaju za sniženjima, nas je impresionirala nova kolekcija...

Čim ugledamo pastelne boje, znamo da je proljeće negdje tamo iza ugla. Dobro, dobro, svjesni smo da nije baš tako, no ipak ne možemo zanemariti nove kolekcije proizašle iz kreativnih radionica poznatih brendova.

Jednostavno nam je dosta zagasitih nijansi i željni smo svijetlih tonova, koji će odagnati sivilo i donijetu na ulice raskošnu paletu boja koja izgleda kao naslikana.

Mango komplet u pastelno ružičastoj nijansi u središtu je modne pozornosti!

Za vikend smo predstavili ljupki kožni kompletić u pastelno rozoj boji koji će biti u središtu modne pozornosti, a sad smo odlučili podijeliti s vama i dva komada u žutoj boji, koji imaju onaj wow efekt.

Riječ je o mini kožnoj haljini na kopčanje koja najljepše izgleda samostalno, a može se kombinirati uz klasične bijele tenisice za dnevni look, kao i gležnjače ili salonke za večernje izlaske.

Drugi, no ništa manje poseban odjevni predmet je oversized kožna bluza koju osim šarmantne pastelno žute boje krase i široki rukavi te remen koji se veže u mašnu, a koji će naglasiti struk.

Nju već vidimo uz bijele hlače ili uske traperice, kao i u poslovnim prigodama. Nosili bismo je za svečanije događaje, sastanke, a dobrodšla je i za spoj s boljom polovicom.

Koji god od ovih noviteta odabrali, unijet ćete pozitivu u svaku prostoriju i donijeti sunce i prije nego što se pojavi na nebu.