FOTO by Mango

Moda

Mango komplet u pastelno ružičastoj nijansi u središtu je modne pozornosti!

Antonija Andabak 24. siječnja 2021.

Kožni šorc i košulja u istoj nijansi osvojit će srca mnogih fashionistica!

Još od jeseni, sramežljivo je niknuo trend odjevnih komada od imitacije kože, toliko vjerne da je teško reći je li riječ o pravoj ili umjetnoj koži, no trend ekološke osviještenosti motivira high street brendove da lansiraju kolekcije od eko prihvatljivih materijala. To su kolekcije koje na prvu oduzimaju dah, a jedna takva pojavila se s potpisom Manga, brenda koji ima vojsku obožavateljica – s razlogom, ovoga puta, pinkish razlogom!

Mango je svoje novitete izbacio u idealnom trenutku, baš kada su fashionistice objeručke prigrlile trend faux leather od glave do pete, a kombinacija koja je nedvojbeno privukla najviše pozornosti je ona u pastelno ružičastoj nijansi koja se sastoji od kožnog šorca i košulje dugih rukava istog materijala.

Pastelno ružičasti šorc s remenom, 249, 90 kn

Kratke hlačice od umjetne kožne multifunkcionalni su odjevni predmet koji izuzetno sofisticirano izgleda u kombinaciji s čizmama, ali i sandalama kada želite dašak soft glam looka, no kako se nalazimo u zimskom periodu, par dobrih čizama uz Mango pastelno rozi šorc, učinit će vašu pojavu veoma stylish i vrijednu okretanja na streetstyle sceni. Cijena ovog komada kojeg bismo i sami poželjeli u svojoj garderobi iznosi 249,90 kuna.

Pastelno ružičaste hlačice s remenom, 249, 90 kn
Mango hlačice, 249, 90 kn

Ništa manje zanosna, košulja u Mango izvedbi ima prepoznatljiv izgled, kroj i dodatke u stilu na kakav nas je ovaj modni gigant i navikao. Slijedom toga, složit ćete se u jednom – Mango nas je navikao na classy look, nosive komade koje ostaju trendi sezonama, što dovoljno govori o tome da se isplati zaobići trenutna sniženja i uložiti u ovu košulju koja čini savršenu simbiozu s gore predstavljenim hlačicama. Cijena košulje iznosi 249,90 i možete je naručiti online na službenoj stranici brenda.

Pastelno ružičasta košulja 249,90 kn
Mango, pastelno ružičasta košulja, 249,90 kn
Mango košulja od umjetne kože, 249,90 kn