FOTO by CCC

Moda

Stylish CCC natikače s mašnama dolaze u 5 neodoljivih boja!

Daria Lovrić 18. svibnja 2023.

Bež, lila, breskva, crna ili žuta? Koje su vaš favorit?

Iako nam se zadnjih tjedana čini da nema kraja ovoj kiši, nadamo se da nam uskoro stiže proljeće, koje je kalendarski odavno već ovdje. Vremenska prognoza nam ne ide u korist, ali i dalje čvrsto vjerujemo da će temperature uskoro porasti.

CCC natikače s mašnom 1
CCC natikače s mašnom
CCC natikače s mašnom 1

Nažalost, već smo navikli da iz tenisica uskačemo u japanke i natikače te jakne mijenjamo tankim bretelicama. Stoga, kada dođe taj dan, moramo biti spremni. Kada temperature porastu, vrijeme da iz svog ormara izvadite stylish odjevne komade i obuću.

CCC natikače s mašnom 2
CCC natikače s mašnom 3

Kad temperature porastu, efektne natikače su must-have modni komad koji jamči lak i stylish korak!

Unutar CCC kolekcije pronašli smo predivne natikače koje dolaze u čak pet neodoljivih boja – bezvremenskoj crnoj, skupocjenoj bež, omiljenoj lila, boji breskve i pastelnoj žutoj. Iskreno, ovo je možda prvi put da nemamo favorita jer su nam apsolutno sve prekrasne.

Ovaj neodoljivi model krase dvije efektne mašne i udoban dizajn koji će vam omogućiti udobnost pri svakom koraku.

Ovi stylish primjerci savršen su izbor za odlazak u šetnju obližnjim parkovima, na kavu s prijateljicama, posao ili u grad. Odlično će izgledati uz haljinice s volanima, culotte hlače i jeans komade.

Ako ste u potrazi za novim natikačama, svoju kolekciju oplemenite parom u boji po izboru. Cijena natikača iznosi 18,57 €, stoga požurite po svoj par (ili dva), putem CCC web trgovine.