FOTO by Ted Baker

Moda

Kad temperature porastu, efektne natikače su must-have modni komad koji jamči lak i stylish korak!

Daria Lovrić 11. svibnja 2023.

Nadolazeći period ne može proći bez najudobnijeg para obuće!

Zadnjih nekoliko dana vremenska prognoza nije pretjerano obećavajuća, međutim veseli nas činjenica da se kišni dani ne mogu zadržati još dugo. Sredina je svibnja i uskoro nam dolaze topli dani u kojima ćemo se žaliti na visoke temperature.

Ted Baker natikače
£38

Kada temperature porastu, natikače postaju naš omiljeni par obuće koji nosimo gotovo svuda. Širok izbor natikača omogućava nam nošenje istih u svakodnevnim prilikama, a ne samo na plažu ili bazene.

Ted Baker natikače 1
£20

Efektni i udobni modeli savršen su izbor za odlazak u šetnju obližnjim parkovima, na kavu s prijateljicama, posao ili u grad.

Ted Baker natikače 2
£55

Za proljetnu i ljetnu sezonu najvažnije je izabrati udobne i kvalitetne modele jarkih i živahnih boja i zanimljivog printa. Unutar Ted Baker kolekcije pronašli smo 10 prekrasnih modela koji će začiniti vašu proljetnu i ljetnu garderobu i omogućiti vam udobnost pri svakom koraku.

Ted Baker natikače 3
£55

Šarmantne natikače poznatog brenda stigle su u novim veselim bojama

Ted Baker natikače krase efektne razigrane nijanse i upečatljiv cvjetni print te omiljeni voćni motivi limuna.

£19
£38

Kako biste obavili proljetno resetiranje garderobe, prvo krenite od temelja. Jedan od najlakših načina za prelazak iz sezone u sezonu je promjena i kupnja basic komada koje ćete kasnije lako spajati s onima koje već posjedujete.

£40

Uz jaknicu za prijelazno razdoblje, nove traperice i svestranu haljinu koja će se uklopiti u više lookova, kupnja obuće je ključna. Ako ste u potrazi za novim modelom natikača, škicnite asortiman putem Ted Baker web trgovine.