FOTO by Instagram @globalfoodnews

Dom

Stiže novi Ferrero Rocher White sladoled za sve ljubitelje bijele čokolade!

Daria Lovrić 23. ožujka 2023.

Kombinacija komadića badema, lješnjaka i bijele čokolade je ono što smo čekali!

Moramo priznati da u svom životu još uvijek nismo kušali Ferrero novitet koji nam se nije svidio. Ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja, međutim voljeli neke okuse ili ne, moramo biti realni i pohvaliti kvalitetu i punoću okusa slatkih delicija.

Unazad nekoliko mjeseci popularni proizvođač slatkiša najavio je nekoliko noviteta, a nama su najviše za oko zapeli sladoledi. Ususret toplim danima iz Ferrero tvornice proizašlo je nekoliko novih sladoleda poput Ferrero Rondnoir, Raffaello sladoleda s bijelom čokoladom i malinom te Ferrero Rochera sa sočnom karamelom.

Sada nam stiže još jedan novitet kojem neće moći odoljeti ljubitelji bijele čokolade.

Riječ je o sladoledu Ferrero Rocher White – trostrukom užitku za naše istančano nepce. Ferrero kremasti sladoled od bijele čokolade preliven je hrskavom bijelom čokoladom i sitnim komadićima lješnjaka i badema.

Još uvijek ne znamo kada ova poslastica stiže, međutim svjetlo dana trebala bi ugledati u trgovinama diljem Njemačke, Italije, Francuske, Španjolske i Portugala.

Kao i svaki novitet vjerujemo da ćemo nekoliko mjeseci čekati ovu poslasticu, međutim nadamo da će i na našim policama osvanuti do ljeta. Pomno ćemo pratiti sve novosti vezano za novu Ferrero poslasticu!