FOTO by Instagram @globalfoodnews

Dom

Slatkoljupci pozor! Stiže nam Ferrero Rocher sa sočnom karamelom!

Daria Lovrić 10. siječnja 2023.

Trostruki užitak u jednom grizu!

Ruku na srce, nema većeg stručnjaka od Ferrera u stvaranju neodoljivih poslastica. Slatkiši iz Ferrero tvornice nikada nas nisu razočarali i njihov okus prepoznatljiv je u cijelom svijetu po svojim intenzivnim i specifičnim okusima.

Ferrero slatkiše vole i mlađe i starije generacije, posebice ljubitelji lješnjaka. Poznati brend često nas razveseljava novitetima od kojih nam rastu zazubice. Ovog puta riječ je o sladoledu koji će probuditi sva naša osjetila.

Nakon lansiranja klasičnog Ferrero Rocher i Raffaello sladoleda, na koje su kupci odlično reagirali, Ferrero je kreirao još jedan primjerak koji će oduševiti obožavatelje karamele.

Ferrero sladoled odgovor je na neopisivu želju za slatkim!

Riječ je o sladoledu Ferrero Rocher Triple Experience – trostrukom užitku za okusne pupoljke. Krema od lješnjaka, sočna svilena karamela i prepoznatljiva čokolada s komadićima lješnjaka… Može li bolje?

Još uvijek ne znamo kada ova poslastica stiže, međutim vjerujemo da će na policama osvanuti vrlo brzo. Možemo pretpostaviti da se radi o sočnom sladoledu u najkremastijem izdanju dosad i jedva čekamo lansiranje proizvoda.

Pred nama je još šest dugih mjeseci do ljeta i nadamo se da će do tada ovaj ukusan novitet pronaći put i do naših trgovina! Pomno ćemo pratiti sve novosti vezano za novu Ferrero poslasticu!