FOTO by Instagram @globalfoodnews

Dom

Spremni za Raffaello sladoled s bijelom čokoladom i malinom?

Daria Lovrić 12. siječnja 2023.

Jeli bi ga od jutra do mraka!

Nedavno je na društvenim mrežama odjeknula vijest o novom sladoledu koji smo dosad viđali u klasičnoj verziji i u varijanti poznatih čokoladica, a riječ je o Ferrero Rocher poslasticama. Predstavljen je novi sladoled Ferrero Rocher sa sočnom karamelom.

Nema većeg stručnjaka od Ferrera u stvaranju neodoljivih poslastica, stoga se uvijek razveselimo novitetima koji proizlaze iz Ferrero tvornice slatkiša. Nakon predstavljanja Ferrero sladoleda, ljubitelje kokosa oduševit će informacija da nam stiže i Raffaello hladni užitak!

Sladokusci stiže Raffaello sladoled!

Još jedno lansiranje polako kuca na kuca na vrata našeg zamrzivača. Nakon velikog uspjeha klasičnog Raffaello sladoleda, Ferrero je ove godine kreirao Raffaello White Triple Experience, sladolednu poslasticu koja spaja okuse bijele čokolade, kokosa i malina.

Raffaello trostruko iskustvo će vas u jednom zalogaju lansirati mislima u egzotične krajeve. Slasni Raffaello sladoled s okusom kokosa preliven je sočnom malinom i hrskavom bijelom čokoladom s komadićima maline i listićima kokosa.

Kombinacija voća, kokosa i bijele čokolade nikad nije izgledala primamljivije i kremastije i jedva čekamo osjetiti njegovu moć okusa. Još uvijek ne znamo kada ova poslastica stiže, međutim pretpostavljamo da će na policama osvanuti prije ljeta.

Pomno ćemo pratiti sve novosti o lansiranju Raffaello poslastice i nadamo se da će ovaj ukusan novitet pronaći put i do naših trgovina!