FOTO by Instagram @worldofsweets.de

Dom

Stiže nova egzotična poslastica u obliku Hanuta vafla od kokosa!

Daria Lovrić 05. listopada 2023.

Jedva čekamo najslađu Ferrero senzaciju!

Ljubitelji hrskavih poslastica već su nazočili raznoraznim verzijama keksića i vafla. Hrskave zalogaje najviše volimo grickati uz kavu, čaj ili mlijeko, a do sad smo već imali prilike uživati u mnogim verzijama poznatog Hanuta vafla.

Hanuta vafl je poznata poslastica diljem svijeta i mnogi je smatraju vrhunskim slatkišem. Radi se o vaflu koji je ispunjen debelim slojem ukusne kreme od lješnjaka i čokolade, obogaćene hrskavim komadićima lješnjaka. Pored klasičnog izdanja, Ferrero je 2019. godine predstavio novi proizvod – Hanuta Cookies.

Nova najslađa Ferrero senzacija!

Ovog puta, popularna tvornica slatkiša najavila je dolazak još jedne verzije koja će oduševiti i ona najistančanije nepca. Riječ je o Hanuta Cocos, egzotičnoj poslastici s okusom kokosa.

Hanuta kokos
Hanuta kokos

Iako nam tek stiže blagdanski period u kojem ćemo uživati u nešto jačim okusima, nakon što se zasitimo cimeta i đumbira, krenut ćemo u potragu za laganim, slatkastim i egzotičnim okusima koji nas podsjećaju na rajske ljetne destinacije.

Nova Hanuta verzija vafla ljetno je izdanje koje nam stiže u travnju, u pakiranju od 5 komada od 34,5g, po cijeni od 3,19 €. Sigurni smo da proizvod za sada dolazi u Njemačku, a nadamo se da će obogatiti i naše police.