Iće & piće

Stigla limited edition verzija omiljenog Hanuta vafla!

Viktoria Mikulić 25. svibnja 2023.

Novi kremasti nadjev s komadićima hrskavih kolačića savršen je međuobrok

Iako nam ništa ne može zamijeniti klasične čokoladne Kraš napolitanke, kao i verziju s lješnjakom, još jedan brend visoko kotira kada uspoređujemo ukusne vafle s čokoladnim i nadjevom od lješnjaka.

Hanuta je jedan od naših primarnih odabira i njihova oblatna s lješnjacima nešto je najsočnije na svijetu. Između dvije hrskave pšenične napolitanke postavljen je debeli sloj slasno bogate kreme od lješnjaka i čokolade s hrskavim komadićima lješnjaka. Tko kaže da sendvič ne može postojati i u slatkoj verziji…

Uz klasično izdanje, još 2019. godine lansiran je noi vafl – Hanuta Cookies, no nažalost nije stigao na naše police jer je bila riječ o limited edition verziji koji su samo sretnici mogli isprobati. Srećom, ova verzija doživjela je svoj veliki comeback i dostupni je diljem Lijepe Naše.

Kolačići za sve! Uz ukusne Hanuta kolačiće možete uživati ​​u popularnoj pločici s lješnjacima potpuno novog okusa. Doživite neusporedivo ukusnu kombinaciju prhke oblatne s nadjevom od slatke mliječne kreme i hrskavih komadića kolačića. Hrskava poslastica koja će vam pružiti malo slatke radosti u svakom trenutku.

Hanuta Cookies verziju možete pronaći u Mulleru po cijeni od 2.38 eura za pakiranje od 10 komada. Ako volite originalnu verziju, vjerujemo da ćete poželjeti isprobati i novi okus.