FOTO by Instagram @globalfoodnews

Iće & piće

Hanuta Tiramisu nova je najslađa Ferrero senzacija!

Viktoria Mikulić 19. rujna 2023.

Obožavatelji Hanuta napolitanki, nakon kokosa stiže novi okus omiljenog kolača s kavom i piškotama…

Hanuta vafl dobro je poznata poslastica diljem svijeta i za mnoge je na vrhu ljestvice najfinijih slatkiša. Riječ je o vaflu unutar koje je postavljen debeli sloj slasno bogate kreme od lješnjaka i čokolade s hrskavim komadićima lješnjaka. 

Uz klasično izdanje, Ferrero je 2019. godine lansirao novi vafl – Hanuta Cookies koji prvotno nije stigao na naše police zbog limited edition verzije, no ove smo ga godine imali priliku isprobati i moramo priznati da je zaista opravdao očekivanja.

Kada smo mislili da nas više ne mogu iznenaditi, uslijedio je šok, i to pozitivan u svakom smislu. U travnju 2024. godini stiže nam Hanuta Tiramisu i iako ćemo morati još malo pričekati s konzumacijom istih, već sada možemo zamisliti sočno punjenje najdražeg kolača od kave. Da podsjetimo, Tiramisu je talijanski desert s okusom kave unutar kojeg su piškote nezaobilazan sastojak.

Doživite neusporedivo ukusnu kombinaciju prhke oblatne s nadjevom od kave. Tko kaže da Hanuta ne može biti naš prvi obrok, ipak je kava poželjna nakon buđenja…