FOTO by Netflix @netflix

Film

Stiže 2. sezona „Ginny&Georgia“! Napokon imamo slike i datum izlaska novih epizoda!

Daria Lovrić 05. prosinca 2022.

Uskoro uživamo u novim zapletima! Jedva čekamo!

Ljubitelji tinejdžerskih serija s nestrpljenjem očekuju nastavak drame o životu majke i kćeri, a mi s oduševljenjem javljamo kako je poznat datum izlaska druge sezone i da ne morate još dugo čekati!

“Ginny&Georgia” je izašla na Netflixu 24. veljače 2021. i od tada joj popularnost ne prestaje rasti. Radnja serije započinje odlaskom Ginny, Georgije i Austina iz Teksasa u manji grad nakon smrti Georgijinog supruga kako bi započele život ispočetka.

Ginny&Georgia druga sezona 1
Ginny&Georgia druga sezona

Petnaestogodišnja Ginny često biva „zrelija“ od 30-godišnje majke, međutim unatoč svom karakteru, Georgia želi svojoj djeci pružiti bolji život u odnosu na onaj koji je sama imala. Georgia uz Ginny ima i sina Austina, ali i mnogo tajni, čiji nas rasplet posebno zanima.

Ginny&Georgia druga sezona 2
Ginny&Georgia druga sezona

Što nas očekuje u drugoj sezoni „Ginny&Georgia“ ?

Druga će se sezona sastojati od 10 epizoda, a producirat će se u Torontu. U drugoj sezoni gledat ćemo neke od starih glumaca kao što su Antonia Gentry, Brianna Howry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack, Mason Temple i Nathan Mitchell. Glumačkoj ekipi druge sezone pridružit će se ključni lik – Aaron Ashmore iz Lockea i Keya. On će glumiti Gila Timminsa, Georgijinog bivšeg muža i Austinova oca.

Ginny&Georgia druga sezona

Gledatelje najviše zabrinjava Georgijina potencijalna upletenost u smrt i nestanak njezina prethodnog supruga. Mogli bismo vidjeti kako serija postaje mračna ako Georgiju posljedice njezinih postupaka na kraju sustignu.

Ginny&Georgia druga sezona

Na kraju prve sezone vidjeli smo kako Ginny i Austin odlaze od kuće, međutim sigurni smo da će se vratiti živi i zdravi, ali će se njihova mama morati suočiti sa svojim postupcima zbog kojih su pobjegli iz grada. Također, predviđamo da će njihov tata Zion otići iz Bostona u Wellsbury kako bi bio bliže svojoj djeci. Ako i dalje postoje iskre između njega i Georgie, to bi moglo stvoriti napetost u njezinoj novoj vezi s Paulom.

Ginny&Georgia druga sezona

Završetak prve sezone također je napravio nered u Ginnynom osobnom životu. Jedva čekamo saznati hoće li se u 2. sezoni Ginny pomiriti sa svojim prijateljima i što će se dogoditi između nje i susjeda Marcusa.

Ginny & Georgia – uskoro uživamo u novim epizodama!

Netflix je najavio da će druga sezona Ginny & Georgia biti prikazana 5. siječnja 2023.! Sezona 2 započet će s 10 epizoda od 60 minuta.

Ginny&Georgia druga sezona

Uz datum izlaska, napokon imamo i prve fotografije sa snimanja druge sezone koje možete škicnuti niže u našoj galeriji.