FOTO by IMDb

Film

Ginny & Georgia – uskoro uživamo u novim epizodama!

Daria Lovrić 12. rujna 2022.

Druga sezona stiže, a mi s nestrpljenjem čekamo nove zaplete!

Ljubitelji serija s nestrpljenjem očekuju nastavak dramatične i ujedno humoristične serije o životu majke i kćeri. „Ginny&Georgia“, izašla je na Netflixu 24. veljače 2021. i od tada joj popularnost ne prestaje rasti. Radnja serije započinje odlaskom Ginny i Georgije iz Teksasa nakon smrti Georgijinog supruga i preseljenjem u manji grad kako bi započele život ispočetka.

Petnaestogodišnja Ginny često biva „zrelija“ od 30-godišnje majke, međutim unatoč svom karakteru, Georgia želi svojoj djeci pružiti bolji život u odnosu na onaj koji je sama imala. Georgia uz Ginny ima i sina Austina, ali i mnogo tajni, čiji nas rasplet posebno zanima.

Ginny & Georgia druga sezona 1
Ginny & Georgia druga sezona

Što nas očekuje u drugoj sezoni „Ginny&Georgia“ ?

Druga će se sezona sastojati od 10 epizoda, a producirat će se u Torontu. U drugoj sezoni gledat ćemo neke od starih glumaca kao što su Antonia Gentry, Brianna Howry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack, Mason Temple i Nathan Mitchell.

Ginny & Georgia druga sezona 2
Ginny & Georgia druga sezona

Glumačkoj ekipi druge sezone pridružit će se ključni lik – Aaron Ashmore iz Lockea i Keya. On će glumiti Gila Timminsa, Georgijinog bivšeg muža i Austinova oca. Kad je Georgia upoznala Gila, privukao ju je njegov opojni šarm i dobar izgled. Gil je izašao iz Georgijinog života nakon što je optužen za pronevjeru i poslan u zatvor.

Nas naravno najviše zanima potencijalna umiješanost Georgije u smrt i nestanak njezinih dosadašnjih muževa, o čemu ćemo zasigurno dobiti više informacija.

Drugu sezonu serije „Ginny i Georgia“ očekujemo u studenom 2022. godine.

Podsjetimo, na kraju prve sezone Ginny i Austin bježe od kuće. Vjerujemo da će se vratiti živi i zdravi, ali i da će se njihova majka morati suočiti sa svojim postupcima.

Također predviđamo da će se Ginnyin otac, Zion, preseliti iz Bostona u Wellsbury kako bi bio bliže svojoj kćeri, što bi moglo stvoriti napetost u Georgijinoj novoj vezi s Paulom.

Još uvijek nema službenog trailera, no s obzirom na to da se studeni bliži očekujemo ga vrlo brzo.