FOTO by IMDb

Film

Završeno snimanje 2. sezone serije Ginny&Georgia

Daria Lovrić 10. svibnja 2022.

Jedva čekamo nove drame i zaplete...

Ljubitelji serija s nestrpljenjem očekuju nastavak drame o životu majke i kćeri, a mi s oduševljenjem prenosimo kako je snimanje druge sezone napokon završeno. “Ginny&Georgia”, izašla je na Netflixu 24. veljače 2021. i od tada joj popularnost ne prestaje rasti.

Spominjanje serije u negativnom kontekstu veza i ljubavnih odnosa od strane popularne pop zvijezde Taylor Swift seriji je donijelo samo dodatan boost. Iako serija već mjesecima ne pada s popisa top deset najgledanijih stvari na Netflixu, poslije tweet-a pop pjevačice seriju je u mjesec dana ukupno pogledalo više od 52 milijuna ljudi.

Radnja serije započinje odlaskom Ginny i Gerogije iz Teksasa nakon smrti Georgijinog supruga i preseljenjem u manji grad kako bi započele život ispočetka.

Petnaestogodišnja Ginny često se osjeća kao da je „zrelija“ od 30-godišnje majke. Unatoč karakteru, Georgia želi svojoj djeci pružiti bolji život u odnosu na onaj koji je sama imala. Georgia uz Ginny ima i sina Austina ali i mnogo tajni, čiji nas rasplet posebno zanima.

Serija istražuje i teške teme bez da previše opterećuje gledatelje – kriminal, rasu i samoozljeđivanje, kao i očekivane sadržaje poput braka, prijateljstva i obiteljskih drama – što nas dodatno privlači pred male ekrane.

Što nas očekuje u drugoj sezoni?

Druga će se sezona sastojati od 10 epizoda, a producirat će se u Torontu. Prvu sezonu vodio je isključivo ženski kreativni tim, uključujući izvršnu producenticu Debru J. Fisher, kreatoricu Sarah Lampert i redateljicu Anyu Adams.

Nas naravno najviše zanima potencijalna umješanost Georgije u smrt i nestanak njezinih dosadašnjih muževa. Možemo očekivati da serija postane i pomalo mračna budu li Georgiju sustigle posljedice vlastitih postupaka. Do sada se nekoliko likova iz prošlosti vratilo u život Ginny i Georgije, a očekujemo da ćemo ih u idućoj sezoni sigurno upoznati još nekoliko.

S obzirom na to da na kraju prve sezone Ginny i Austin bježe od kuće sigurni smo da će se vratiti živi i zdravi, ali da će se njihova majka morati suočiti sa svojim postupcima.

Također predviđamo da će se Ginnyin otac, Zion, preseliti iz Bostona u Wellsbury kako bi bio bliže svojoj kćeri. To bi moglo stvoriti napetost u njezinoj novoj vezi između Georgije i Paula..

Kraj prve sezone također je prikazuje kako Ginnyin osobni život postaje kaotičan s mnogo napetosti. Preostaje nam pričekati i vidjeti hoće li se u drugoj sezoni Ginny pomiriti sa svojim prijateljima ili će stvari postati još kompliciranje? Nakon što je prevarila dečka Huntera, očekujemo kako će Ginny ući u romantični odnos sa svojim susjedom Marcusom.

U svakom slučaju nas mnogo toga očekuje i željni drame jedva čekamo rasplet ili još veći zaplet u životima ove simpatične obitelji.