FOTO by Instagram @younetflix

Film

Stigao uzbudljivi teaser za 5. sezonu serije „You“!

Daria Lovrić 19. lipnja 2023.

Jedva čekamo nove epizode!

Moramo priznati da nas je kraj četvrte sezone šokirao i da tako nešto nismo očekivali. Tek što smo pomislili da će avanture Joea Golberga završiti s velikim cliffhangerom, najavljena je peta sezona koja će ujedno biti i zadnja.

Naime, jedva čekamo saznati tko će i hoće li netko stati na kraj zlokobnim avanturama omiljenog antijunaka kojeg smo svi na neki bizaran način zavoljeli.

Stiže peta sezona omiljene serije „You“ koja će ujedno biti i posljednja!

Netflix je 24. ožujka s uzbuđenjem objavio da se sprema 5.-a sezona You. Streamer je na Twitteru podijelio kratki video uz najavu obnove koju možete vidjeti u nastavku:

Prema streameru, posljednja sezona izaći će u 2024. godini. Penn Badgley ujedno je otkrio kako će peta sezona serije „You“ vrlo vjerojatno biti posljednja.

“Ono što osobno priželjkujem da se dogodi je točno ono što kreatori serije planiraju učiniti. Ne smijem otkriti nikakve detalje, ali ono što vam mogu reći je da će peta sezona dovesti do zadovoljavajućeg i lijepog završetka za sve obožavatelje” – poručio je Badgley.

Iako snimanje pete sezone serije „You“ još uvijek nije započeto, Netflix je nagovijestio što nas očekuje u posljednjoj sezoni. Kratki teaser video objavljen na događaju TUDUM 2023.

U videu, koji možete pogledati u nastavku, Penn Badgley navodi da postoji “mnogo neriješenih krajeva iz Joeove prošlosti” prije nego što isječak pređe na različite likove iz Joeove prošlosti. To uključuje njegovog sina Henryja, Marienne i Ellie.