FOTO by IMDb

Film

Stiže peta sezona omiljene serije „You“ koja će ujedno biti i posljednja!

Daria Lovrić 27. ožujka 2023.

Jedva čekamo saznati na koji će se način završiti avanture Joea Goldberga!

Vjerni ljubitelji serije „You“ zasigurno nisu očekivali da će četvrta sezona serije završiti na način na koji je završila. Već smo se pribojavali da će avanture Joea Golberga završiti s velikim cliffhangerom, međutim stiže nam i peta sezona koja će ujedno biti i zadnja.

Svi se pitamo nazire li se kraj zlokobnim avanturama našeg omiljenog antijunaka kojeg smo svi na neki bizaran način zavoljeli. Ako ste od onih koji su pogledali najnovije epizode znamo da ste uživali u neočekivanim preokretima i dramatičnim scenama koje nismo očekivali.

Uskoro gledamo 5. sezonu serije “You”

Ako još uvijek niste pogledali nove epizode kako sam ne bi previše otkrili reći ćemo samo da je serija otišla u vrlo neočekivanom smjeru, nakon čega se u našim glavama pojavilo više pitanja nego odgovora.

Najintrigantniji odgovor na ovo pitanje dao je upravo Penn Badgley koji je ujedno otkrio kako će peta sezona serije „You“ vrlo vjerojatno biti posljednja.

“Ono što osobno priželjkujem da se dogodi je točno ono što kreatori serije planiraju učiniti. Ne smijem otkriti nikakve detalje, ali ono što vam mogu reći je da će peta sezona dovesti do zadovoljavajućeg i lijepog završetka za sve obožavatelje” – poručio je Badgley.

Nakon takve izjave popularni glumac otvorio mnoga druga pitanja. Znači li to da će se naš omiljeni antijunak preobraziti i uspjeti se riješiti starih navika ili će tragično završiti?

Na kraju četvrte sezone Joe se vraća u New York sa svojom bogatom partnericom Kate (Charlotte Ritchie) i opasnim životom za koji je konačno priznao da je u osnovi nemoralan, nešto što Badgley s uzbuđenjem želi istražiti.

„Ponosni smo što vidimo kako je „You“ osvojio publiku diljem svijeta, postavši trenutna senzacija na Netflixu sa snažnim kulturnim utjecajem koji je rastao iz sezone u sezonu”, rekao je Peter Friedlander, potpredsjednik Scripted Series.

„Uzbuđeni smo – i pomalo prestravljeni vidjeti kako će sve završiti za Joea Goldberga, ali jedno je sigurno: očekuje vas nezaboravan kraj.“

Više detalja donosimo uskoro kada ćemo ujedno znati i više informacija o datumu izlaska pete sezone koju već sada jedva čekamo pogledati!