FOTO by Amazon

Zabava

Šljokičasta torbica sa skrivenom pljoskom za kapljicu sa stilom!

Daria Lovrić 03. lipnja 2022.

Za dobro raspoloženje nam ne treba mnogo...

Mobitel, ključevi, novčanik, ruž, kapljica omiljenog pića i spremni smo za polazak. Ubrzan način života ponekad može biti naporan i potrebna nam je minuta predaha.

Prije nego što krenete u sljedeću ljetnu avanturu, pobrinite se da imate stylish torbicu koja će vam u bilo kojem trenutku omogućiti pauzu i smiriti vaše živce kapljicom omiljenog alkoholnog pića.

Torbica za piće
Torbica za piće – $27.93

Ružičasta clutch torbica sa skrivenom pljoskom idealan je poklon koji će razveseliti i oduševiti vaše najbolje frendice.

Šljokičasta torbica veličine 40 cm, lako će se uklopiti u svaki outfit te mu dati dašak glamura.

Vino, gin-tonic, pivo ili štrukani – koje god piće bilo vaš antistress recept, ostat će vaša tajna dokle god ju ne odlučite podijeliti s drugima. Torbicu obavezno napunite do kraja jer ako vas netko uhvati sigurno će tražiti gutljaj stoga budite spremni dijeliti.

Torbica za piće

Kad god poželite, samo otvorite diskretni poklopac i istresite čarobnu tekućinu u čašu. Iako su nam omiljena pića dostupna na svakom koraku, zasigurno ste se barem jednom našli u situaciji kada ste bili jako „žedni“ i niste mogli utažiti žeđ.

Moramo priznati da je ovaj modni dodatak chic, moderan, ali i praktičan. Ako i vi u sljedećem izlasku želite isfurati ovu šarmantnu torbicu s tajnim pretincem možete je naručiti ovdje.