FOTO by Nasty Gal

Moda

Tote torba za vino za odlično raspoloženje na svakom koraku

admin 24. svibnja 2021.

Mobitel, ključevi, novčanik, sjajilo, boca vina... spremna za izlazak!

Ubrzan tempo doprinosi povećanoj količini stresa koja utječe na našu kvalitetu života. Godišnji odmor i putovanja napunit će nam baterije neko vrijeme, ali uvijek se pojavi neka iznenadna krizna situacija koja nas uhvati usred tjedna, mjesecima daleko od slobodnih dana namijenjenih za rekuperaciju psihe.

Treba biti spreman uvijek i svugdje i ne dopustiti da nas bilo što izbaci iz takta. Bez obzira što je godišnji odmor daleko, uvijek postoje i kratkoročne taktike za “boostanje” raspoloženja. Čaša crnog vina odličan je antistres recept koji će nas u nekoliko trenutaka “podignuti” i spremiti se za hvatanje u koštac s bilo kojim problemom. 

Iako nam vino može biti dostupno u bilo kojem kafiću ili dućanu doći ćete u situaciju kada istih neće biti u blizini i bit ćete prepušteni na milost i nemilost okrutnosti života. 

Tote torba za vino praktičan je modni dodatak koji će se pobrinuti za logistiku vaše boce vine, a ujedno i za podizanje vašeg ljetnog outfita.

Bez obzira idete li u šetnju, piknik ili druženje s prijateljicama vaš će “eliksir oporavka” uvijek biti s vama i nećete morati previše brinuti.

Mi smo pronašli dvije varijante tote torbe za vino, u crnoj i bijeloj boji. Ovisno o preferencijama boja i vrste vina vjerujemo da ćete priznati da je ovaj modni dodatak simpatičan, ali i svrsishodan.

Mi smo ova dva pronašli unutar Nasty Gal web trgovine po cijeni od 8,40£.