FOTO by Lidl

Moda

Ova torba održavat će vaše vino hladnim i u najtoplijim danima

admin 31. svibnja 2021.

Skriveni pretinac učinit će svako novo dolijevanje diskretnim

Kada bi imali supermoć da nam se u ruci u bilo kojem trenutku stvori čaša hladnog vina bilo bi manje živčanih i ljutih osoba, s manje svađe i impulzivnih radnji.

Kada bismo svaki put kada imamo loš trenutak na sekundu sjeli, udahnuli i popili čašu hladnog vina donošenje odluka bilo bi jednostavnije, a bespotrebnih prepirka sve manje.

Novi Gin donosi fuziju ananasa i kokosa i spreman je za ljetne večeri

Možda nemamo moć instant stvaranja čaše pića u ruci, ali u Lidlu smo pronašli torbu koja bi bi nas tome trebala najviše približiti.

Na prvi pogled djeluje kao najobičnija ljetna torba koju nosimo kada idemo na plažu, ali umjesto ručnika i kremi za sunčanja njena unutrašnjost je rezervirana za nešto potpuno drugo.

Mornarski uzorak i ručke učinit će ovu torbu lako uklopljivom u okolinu, ali malo tko će znati da vi u svakom trenutku imate priliku “zaustaviti vrijeme” i odmoriti uz čašu hladnog vina.

Unutar torbe stane preko litra i pol vina tako da ga možete podijeliti s onima kojima je u tom trenutku takva gesta potrebna.

Unutrašnjost krije dovoljno prostora za vino i sve sitnice koje su vam potrebne, a posebni utori sa strane dizajnirani su za ledenice koje će održavati optimalnu temperaturu vašeg vina.

Ako želite ostati inkognito i ispijati vaš “eliksir” bez da privlačite pozornost onda će vam se svidjeti specijalnost ove torbe.

Pomicanjem skrivenog pretinca na dnu jednim potezom možete “dotočiti” svoju čašu bez da vas itko uoči i nećete ispasti čudni što sa sobom nosite dovoljnu količinu vina da pripremite mini party.

Bez obzira idete li na plažu, piknik ili samo šetate ova torba savršen je dodatak koji bi vaše ljeto mogao učiniti bezbrižnim. Pronašli smo ju unutar Lidl web stranice trgovine po cijeni od 19,99£.