FOTO by Instagram @frankaofficial_ / @corlukav05_14

Poznati

Slavlje u obitelji Ćorluka! Franka i Vedran otisnuli se s dječicom u toplije krajeve!

Daria Lovrić 06. veljače 2023.

Čestitamo! Bivšem reprezentativcu želimo sve najbolje povodom rođendana!

Prošlog tjedna, Franka i Vedran Ćorluka u društvu svoje dječice otputovali su u toplije krajeve. Franka je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju s prvog Gretinog leta avionom. Naime, predivna četveročlana obitelj otputovala je u Dubai na svoje prvo zajedničko putovanje.

Vedran Ćorluka je na svom Instagram profilu objavio obiteljski portret ispred Burj Khalife, a dok su Vedran i Franka spremno pozirali s dječicom, maleni Viktor pokazao je što misli o fotografiranju.

Maleni Viktor legao je na pod i pokazao da nije pretjerano zainteresiran za fotografiranje, što je nasmijalo tatu Vedrana koji je ispod fotografije naveo da se na slici jasno vidi tko najviše uživa.

Naime, prije samo tri mjeseca Vedran i Franka po drugi su put postali roditelji, kada je na svijet stigla malena Greta, a sada imaju još jedan razlog za slavlje.

Riječ je o rođendanu našeg bivšeg reprezentativca Vedrana. Lijepa brineta je putem Instagrama čestitala suprugu Vedranu 37. rođendan zajedničkom fotografijom iz bazena.

„Sretan rođendan“ – napisala je Franka te dodala emotikon srca.

Podsjetimo, poznata pjevačica i nogometaš u braku su 4 godine i imaju sinčića Viktora i kćerkicu Gretu, a Franka je prije rođenja Grete izbacila svoju novu pjesmu pod nazivom „Priča o nama“ koju je posvetila svojoj tada još nerođenoj djevojčici.

Poznata pjevačica i naš proslavljeni bivši reprezentativac vjenčali su se na ljeto 2018., nakon šestogodišnje veze, a glamurozno slavlje odvilo se u Istri na imanju Meneghetti. Franka je blistala u kreaciji dizajnerskog dvojca eNVy room.

Pridružujemo se čestitkama povodom rođendana i predivnoj obitelji želimo divan provod na obiteljskom putovanju u Dubaiju.