FOTO by Instagram @frankaofficial_

Poznati

Casual izdanje lijepe Franke Batelić za prvi Gretin let avionom!

Daria Lovrić 03. veljače 2023.

Predivna obitelj uzela predah i krenula na prvo obiteljsko putovanje u četvero!

Franka i Vedran Ćorluka po drugi su put postali roditelji prije samo tri mjeseca kada je na svijet stigla malena Greta i proširila njihovu prekrasnu obitelj. Proteklih nekoliko mjeseci bili su poprilično uzbudljivi i izazovni, međutim sada kada je prošao najzahtjevniji period, obitelj Ćorluka odlučila je uzeti predah i otići na odmor.

Naša poznata pjevačica Franka Batelić na svom je Instagram profilu objavila preslatku fotografiju na kojoj pozira s malenom kćerkicom Gretom.

„Beba letiiiii. Brat neuhvatljiv objektivu od jurnjave od sjedala do sjedala. Svima želim sretan & ispunjen weekend!“ – napisala je Franka ispod fotografije.

Podsjetimo, poznata pjevačica i nogometaš u braku su 4 godine i imaju sinčića Viktora, a Franka je prije rođenja Grete izbacila svoju novu pjesmu pod nazivom „Priča o nama“ koju je posvetila svojoj tada još nerođenoj djevojčici.

Prije nekoliko dana Franka je objavila fotografiju na kojoj pozira u crnoj odjevnoj kombinaciji brenda KRIE. Franka je za dodjelu nagrade Cesarica izabrala vrtoglavo visoke platforme koje su izdužile i naglasile njezinu savršenu figuru.

„if Wednesday Adams turned goth! Čestitam svim dobitnicima Cesarice, a posebno mojoj predivnoj susjedi još predivnijeg glasa @enijurisic & mega talentiranom čovjeku zvanom @matijacvek na Hitu Godine kojeg SVI znamo napamet. Sve sam vam već rekla!“ – napisala je lijepa brineta ispod objave.

Iako Franku često viđamo u svečanom outfitu, slobodno vrijeme lijepa Franka provodi u casual izdanjima. Za prvi Gretin let i prvo obiteljsko putovanje u četvero, odabrala je efektne Nike tenisice u koje smo se zaljubili.

Cijeloj obitelji želimo lijep provod na dosad nepoznatoj destinaciji.