FOTO by Instagram @frankaofficial_

Poznati

Nova Frankina pjesma „Priča o nama“ posvećena budućem djetetu!

Daria Lovrić 07. listopada 2022.

„Zbog tebe nebo gleda na nas, zbog tebe uvijek pronađem spas“

Naša poznata pjevačica Franka Ćorluka ovih dana ima mnogo razloga za sreću i veselje. Uskoro će po drugi puta postati majka, a izašla je i njezina nova pjesma. Predivna brineta odlično balansira između poslovnog i privatnog života i to je još jednom dokazala.

Na svom Instagram profilu Franka je podijelila fotografiju i najavila izlazak nove pjesme.

„Ljepota, čistoća, mir, jednostavnost emocija. Sutra na radio valovima slušate moju “Priču o nama”… Vjerujem da će i vama kad ju čujete na tren stati vrijeme i postojat će samo note violine, osmijeh na licu i ljubav u srcu ili suza sjete u oku i sjećanje na neku priču koja je samo vaša.“ – poručila je emotivna Franka ispod fotografije.

Svjetski, a naše! Franka Batelić izbacila novi HIT

Nova pjesma naziva „Priča o nama“ govori o važnosti ljubavi te kako je uvijek sve lakše kada pored sebe imamo voljenu osobu.

„To je ljubavi priča o nama…Zbog tebe tuge prestaju, zbog tebe suze nestaju. I sve, sve zbog tebe, kad loše krene, bolje je. Zbog tebe nebo gleda na nas, zbog tebe uvijek pronađem spas. I sve, sve zbog tebe, sve je u redu, dobro je, dobro je.“ – stihovi su pjesme „Priča o nama“.

Predivan tekst odraz je Frankinih osjećaja i ljubavi prema još nerođenom djetetu. „Jer to je ljubavi… #pričaonama. Poseban osjećaj, poseban životni period, posebna pjesma. Za tebe, biseru mamin.“ – napisala je Franka ispod fotografije na kojoj pozira u anđeoskom izdanju. Bogata bijela haljina naglašava njezinu liniju, dok Franka rukom grli svoj trudnički trbuščić.

Franka i Vedran Ćorluka vjenčali su se 2018. godine nakon šestogodišnje veze, a ove su godine proslavili četvrtu godišnjicu braka.

U nastavku poslušajte emotivnu pjesmu „Priča o nama“ i uživajte!