Iće & piće

Sladokusci, Ferrero Rocher i Raffaello sladoledi dostupni su kod nas!

Viktoria Šafranić 12. ožujka 2021.

Petak je postao još slađi uz ovo divno saznanje!

Nedavno je u medijima odjeknula vijest o dva nova sladoleda koja smo do sad viđali samo u varijanti poznatih čokoladica, a riječ je o Ferrero Rocher i Raffaelo poslasticama.

Ove nezaobilazne slatkiše vole i mlađe i starije generacije, posebice ljubitelji lješnjaka i kokosa kojima su ispunjene.

Onda možemo samo zamisliti koliko su tek sočni sladoledi u najkremastijem izdanju, a sada konačno imamo priliku iste i isprobati.

Iako im se nismo tako brzo nadali jer nije bilo bi traga ni traga ni glasa o tome kada i hoće li uopće stići u Hrvatsku, upravo smo saznali da su dostupni u našim trgovinama.

Kako prenosi Index, mogu se kupiti pojedinačno po cijeni od 14,99 kuna ili u pakiranju od 4 komada za 39,99 kuna. Ako ovog petka želite počastiti cijelu obitelj neodoljivim okusima koji će zasigurno osvojiti i ona najzahtjevnija nepca, onda se sigurno nećete previše dvoumiti koje pakiranje odabrati.

Moramo vas samo upozoriti da bi bilo pristojno ostaviti nešto i za druge, jer ima nas previše koji će nakon posla pohrliti u trgovačke lance i pretražiti sve škrinje dok ih ne pronađu.

Tko prvi, njegova djevojka! Nemojte zaboraviti ostaviti fotku u komentarima.