FOTO by Instagram @newfoodsuk

Iće & piće

Ferrero i Raffaello čokolade odgovor su na neopisivu želju za slatkim!

Viktoria Mikulić 23. veljače 2021.

Zamislite samo kakvu Ferrero Rocher tortu možete napraviti s ovim slatkim desertima...

Zašto svaki put kada se neka čokoladna poslastica pretvori u pravu čokoladu, to ne ispadne onako kako smo zamišljali? Možda zato što smo toliko navikli na original da jednostavno ne možemo prihvatiti ništa bolje od toga.

Najbolji primjer je kultni Milky Way koji nema konkurencije kada je riječ o malim čokoladicama (barem za nas) i ne čudi da smo pohrlili u obližnju trgovinu, čim smo čuli da postoji namaz u istom izdanju. Onaj prvi griz na žlicu izazvao je šok i nevjericu, a da vam ne pričamo kakav je tek u kombinaciji s palačinkama.

Nemojte nam stoga zamjeriti što smo bili malo skeptični kada smo neki dan ugledali sladolede u Ferrero Rocher i Raffaello ruhu, koji su preplavili društvene mreže, a sada i čokolade u istom izdanju koje navodno dolaze u Veliku Britaniju.

Toliko puta smo se razočarali da smatramo kako nijedna verzija ne može zamijeniti onu prvu, no ipak smo im odlučili dati šansu, jer izgledom definitivno stvaraju zazubice.

Nove čokolade u svakom redu imaju i kuglice, nalik originalnim Ferrero i Raffaello slatkišima i moramo priznati da smo jako uzbuđeni zbog dolaska ovih slatkih delicija.

Već razmišljamo imamo li kojeg daljnjeg poznanika i kako nam je ova corona situacija izvrsna prilika (u svakom zlu neko dobro) da mu se javimo i zamolimo da nam pošalje slatki paketić na kućnu adresu, čim stigne na njihove police.

Na ljestvici od 1 do 10, mislimo da ove čokolade barem izgledom zaslužuju osmicu, a nadamo se da će uskoro dotaknuti i naša nepca.

Osim što bismo ih smazali u trenu, već ih vidimo kao glavni sastojak u kremi za Ferrero Rocher tortu. Dosta je pisanja, vrijeme je da se odjavimo i požurimo po jedan slatki grijeh.