FOTO by germandelistore / Instagram @roman_shoppinator

Dom

Schogetten Lotus Biscoff – limitirano izdanje punjeno kremom i keksima od kojeg nam rastu zazubice!

Daria Lovrić 24. kolovoza 2023.

Ovaj ukusan spoj dodan je na naš popis želja!

Lotus keksići su postali svjetski poznati i neizostavni su pratitelji kave, čaja ili kakaa. Također su omiljeni sastojak za pripremu cheesecake-a i mnogih drugih kolača.

Do sada smo uživali u mnogim drugim varijacijama slastica koje sadrže prepoznatljiv okus Lotus keksića. Primjerice, lansiran je KitKat s dodatkom Lotus keksa te bijela čokolada obogaćena njihovim okusom.

Uz Schogetten više nećete morati birati!

Sada je tu i nova poslastica – popularna Schogetten čokolada koja je obogaćena hrskavim okusom popularnih keksića. Ova kombinacija pravi je užitak za sva osjetila, spajajući kremastu čokoladu s hrskavim i bogatim okusom Lotus keksića.

Naime, riječ je o velikom comeback-u limitiranog izdanja Schogetten čokolade koji vam u svakom zalogaju omogućava najbolje okuse iz svijeta hrskavih i čokoladnih slastica.

Schogetten Lotus Biscoff
Schogetten Lotus Biscoff

Čini se da su Lotus keksić i belgijska čokolada tim koji se savršeno slaže, nudeći širok spektar zadovoljstva za naše nepce.

Uz limitiranu poslasticu iz obitelji Schogetten, više nikada nećete morati birati između keksa i čokolade. Slatka, kremasta, mliječna čokolada savršeno se stapa s primamljivom Lotus Biscoff kremom od keksa i komadićima klasičnog keksa.

Ovo ukusno izdanje zauzelo je mjesto na našem popisu želja za kraj godine. Trenutno je dostupno u Njemačkoj, po cijeni od $2.29, a nadamo se da će uskoro stići i na naše police!