FOTO by Instagram @sweetreviewsuk / @johns_snackreviews

Iće & piće

Novi KitKat s bijelom i mliječnom čokoladom te Lotus keksićima raj je za naša nepca!

Viktoria Mikulić 13. siječnja 2023.

Tko bi odmah isprobao jedan zalogaj?

KitKat je neodoljivi spoj kremaste mliječne čokolade i hrskavih vafla. Izumljen u Yorku 1935. kao ‘Rowntree’s Chocolate Crisp’, naziv ‘KitKat’ usvojen je nekoliko godina kasnije.

Marka je postala svjetski fenomen, sa 17 milijardi KitKat pojedenih diljem svijeta svake godine. Izvorno kreiran kao pločica s četiri prsta, najprodavaniji proizvod s dva prsta dodan je asortimanu 1960-ih prije nego što je treći format, KitKat Chunky, lansiran 1999. godine.

KitKat je kontinuirano lansirao neke nove okuse, od klasičnih kao što su menta i naranča do KitKat čokoladica s kokicama i slanom karamelom.

KitKat s Lotus keksićima – omiljeni hrskavi vafl u najsočnijoj kombinaciji

Svi ljubitelji KitKata i popularnih Lotus keksića sada bi mogli doći na svoje. Nestle UK upravo je najavio lansiranje nove linije KitKat proizvoda koji će se u ožujku naći na policama britanskih supermarketa!

Riječ je o KitKat hrskavim pločicama od bijele čokolade i Lotus keksićima kao i KitKat mini pločicama od mliječne čokolade s Lotus keksićima! Zvuče i izgledaju nevjerojatno te se nadamo da će čim prije stići i na naše police.