FOTO by Schogetten

Dom

Sladoled ili čokolada? Uz Schogetten Freeze Me više nećete morati birati!

Daria Lovrić 21. ožujka 2023.

Slasna sladoledna slastica stiže u tri neodoljiva okusa! Koji vi birate?

Većina nas nalazi se u vječnoj dilemi da li izabrati keks ili čokoladu. Naposljetku, u zadnjem trenutku odabiremo omiljeni slatkiš u verziji koja nam tada odgovara, ali u teoriji svatko od nas ima svog favorita.

Ipak, za sladoled možemo reći da uopće ne spada u tu kategoriju i ne narušava našu dvojbu. On je kategorija za sebe, međutim odlična je vijest da sada omiljenu verziju čokolade možete jesti i u situacijama kada je sladoled vaš prvi izbor.

Schogetten Freeze Me

Uz novu poslasticu iz obitelji Schogetten, više nikada nećete morati birati između sladoleda i čokolade. U toplim mjesecima kada je sladoled naš logičan izbor, odabrat ćemo ipak čokoladne kockice, po prvi puta u drugačijem i zanimljivom izdanju.

Schogetten Freeze Me

Naime, popularni brend lansirao je Schogetten Freeze Me novitete u tri nova okusa. Riječ je o ukusnim komadićima čokolade koje stavite u zamrzivač na barem sat-dva, nakon čega vas očekuje prava sladoledna poslastica.

Vjerujemo da ponekad želite pojesti sladoled, međutim velika obiteljska pakiranja su prevelika za vaše potrebe ili osjećate da ne možete pojesti cijeli sladoled na štapiću ili kornet. Sada više nemate brige. Otvorite Schogetten Freeze Me čokoladu i izaberite nekoliko kockica kako bi se rashladili, a ostatak spremite za kasnije.

Ukusne male poslastice u tri verzije

Bili ljubitelji dubokih i raskošnih okusa čokolade i kakaa, voćnih ili vanilije, širok asortiman Schogetten Freeze Me zadovoljit će i najzahtjevnija nepca.

Schogetten Freeze Me 1

Vjerujemo da će prva verzija koju će istinski čokoljupci isprobati biti Triple Choc – ukusnu verziju koja se sastoji od tamne čokolade, kakao krem nadjeva s bijelom čokoladom i komadićima mliječne čokolade.

Ususret toplijem vremenu veselimo se okusima sezonskog voća koji će oplemeniti poznate slatkiše. Jednako tako, nova Schogetten Freeze Me poslastica stiže u verziji bijele čokolade oplemenjena krem nadjevom od jagode i podlogom od mliječne čokolade.

Naš favorit je Schogetten Freeze Me mliječna čokolada punjena nadjevom od burbon vanilije.

Ovi ukusni noviteti dolaze u klasičnom pakiranju od 100 g, a njihova cijena iznosi 1,29 €. Schogetten Freeze Me noviteti pušteni su u prodaju u Njemačkoj, a mi se nadamo da će uskoro pronaći put i do naših polica. Kojem se okusu najviše veselite?