FOTO by Temu

Dekor

Prve jutarnje proljetne kave pijemo u divnim šalicama oblika ruže

admin 30. travnja 2024.

Dolaze u četiri nježne nijanse...

Ruža, ili kraljica cvatućih biljaka, kako joj neki tepaju, od davnih dana ima titulu kao jedan od najljepših cvjetova. Također, kada nekome kupujete poklon ruža je odličan dodatak kojim ćete na najjednostavniji način bez ijedne riječi reći “Volim te” ili “Hvala“.

Ruže možemo vidjeti u nekoliko boja, a svaka od njih prilikom poklanjanja ima i svoje značenje.

Crvene ruže su ultimativni simbol ljubavi i strasti te su savršene kada nekom želite reći “Volim te” ili “Žao mi je”.

Ružičaste ruže predstavljaju sreću i radost te su savršene da nekome kažete “hvala” ili da mu čestitate na dobro obavljenom poslu.

Foto: Temu

Bijele ruže predstavljaju čistoću, nevinost i nove početke, a savršene su za vjenčanja, rođendane i druge posebne prigode.

Žute ruže predstavljaju prijateljstvo, radost i sreću. Savršeni su da nekome kažete da vam je stalo do njega ili da mu poželite sve najbolje.

Foto: Temu

Ako mislite da je pokloniti cvijet klišej, onda smo za vas pronašli šalice u obliku ruže koje će obradovati svakog tko ih voli. Trenuci ispijanja prvih jutarnjih kava sada mogu biti još slađi, a ove šalice dodat će im još jednu dozu šarma.

Foto: Temu
Foto: Temu

Dolaze u četiri nježne boje (žutoj, crvenoj, plavoj i ružičastoj), a na vama je da pronađete omiljenu nijansu i dodate svom jutarnjem ritualu još prstohvat šarma.

Pronašli smo ih unutar Temu web trgovine po cijeni od 24,46€ po komadu.