FOTO by playoffside

Dekor

Šarmantna stolica koju karakterizira oblik vrpce evocira romantični magični svijet

Daria Lovrić 13. lipnja 2023.

Preslatke ružičaste stolice bit će najšarmantniji dodatak vašem mirnom kutku...

Postići izgled doma poput onog iz časopisa i nije toliko teško niti zahtijeva mnogo novca. Najvažnije je posvetiti pažnju detaljima, pratiti temu i stil uređenja i začiniti ga zanimljivim dekoracijama.

Ružičasta stolica s naslonom u obliku vrpce 1
Ružičasta stolica s naslonom u obliku vrpce

Mjesec lipanj donosi mnoštvo promjena u našem interijeru i eksterijeru, stoga je sada idealan trenutak da krenete u potragu za efektnim stvarčicama koje će krasiti vaš unutarnji prostor, ali i terase, balkone i vrtove.

Ružičasta stolica s naslonom u obliku vrpce 2

Jer zaslužujemo potpuni ljetni zen!

Putem playoffside web trgovine pronašli smo šarmantnu ružičastu stolicu koju karakterizira naslon u obliku mašne, odnosno isprepletene vrpce koja podsjeća na romantični svijet iz bajki.

Ružičasta stolica s naslonom u obliku vrpce 3

Ovaj komad namještaja savršen je izbor za vas, želite li u svoj dom unijeti romantičnu i ženstvenu notu. Profinjene i mekane linije odlično će se uklopiti u svaki interijer u kojem prevladavaju neutralne i pastelne nijanse te prirodni tonovi i materijali.

Izvrsna je vijest da ova efektna stolica stiže u dvije verzije – onoj manjoj za malene princeze i klasičnoj, za odrasle.

Bilo da svoj primjerak pozicionirate na terasu ili balkon koji ste ukrasili cozy jastučićima i dekicama, lampicama i lanternama ili u dnevni boravak u kutak za čitanje, privlačit će poglede svakog tko ju ugleda i mamiti komplimente.

Imate li već u glavi poseban kutak u koji biste ju stavili i kreirali svoju malenu bajku ili možda želite sebi i svojoj djevojčici priuštiti iste, škicnite ih putem ovog linka.